Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Kan gå mot Premier League-retur for Ashley Young.

Watford har sikret seg opprykk til Premier League og en retur til øverste nivå i England kan også bety at en stjerne vender hjem. Ashley Young ser ut til å forlate Inter og mener at det vil bli vanskelig å takke nei til en avtale med sin barndomsklubb Watford dersom han flytter hjem til England, melder Sky Sports.

The Mirror hevder at kommende Roma-trener Jose Mourinho har store planer for det kommende overgangsmarkedet og at han akter å hente spillere han kjenner fra før. Det innebærer blant annet at han ønsker å signere Nemanja Matic fra Manchester United. Samtidig kan den 24 år gamle midtbanespilleren Lorenzo Pellegrini være på vei bort fra klubben og The Mirror hevder at Liverpool kan bli neste stoppested for italieneren.

Manchester City-angriper Sergio Aguero forlater Champions League-finalisten etter denne sesongen. Flere store klubber skal være interessert i argentineren og akkurat nå skal 32-åringens agent være i samtaler med Barcelona om en mulig avtale, melder Sky Sports.

Tottenham fortsetter deres jakt på en ny hovedtrener og Brighton-manager Graham Potter er blant kandidatene som nevnes. Avisen The Argus melder imidlertid at det er totalt uaktuelt for Brighton å la 45 år gamle Potter forlate klubben. Det forteller Brighton-sjef Paul Barber til avisen.

Daily Express skriver om en stor interesse for Brighton-spiller Yves Bissouma. Everton, Tottenham, West Ham og Arsenal skal alle være interessert i den 24 år gamle midtbanespilleren. Avisen hevder det er Arsenal som for øyeblikket leder jakten på Bissouma.

Christian Bentekes avtale med Crystal Palace går ut til sommeren og nå meldes det at belgieren kan komme til å forlate Premier League for godt. The Sun skriver at 30-åringen kan være på vei til Tyrkia hvor Fenerbahce skal stå klare for å tilby han en kontrakt.

Football.London skriver at Tottenham skal på spissjakt i sommer, mens det ser sannsynlig ut at klubben ikke kommer til å benytte seg av muligheten til signere brasilianske Carlos Vinicius permanent for 36 millioner pund. Spissen har vært på lån fra Benfica denne sesongen, men har hovedsakelig blitt brukt i cupkamper for Tottenham. Der har det blitt en del scoringer for brasilianeren, men det ser likevel ikke ut som Spurs vil satse videre på spissen.

Reklame

- Den beste barbecuesausen vi har smakt