Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Premier League-stjerne skal ønske seg bort fra klubben sin.

Crystal Palace-stjerne Wilfried Zaha skal ha gitt beskjed om at han ønsker å forlate klubben denne sommeren, det melder Times. Ifølge avisen vil Zaha videre i karrieren og håper at en overgang kan være i boks før pre-season går i gang.

Ifølge Football Insider er tidligere Everton-manager Carlo Ancelotti svært interessert i å ta med seg Richarlison til sin nye klubb Real Madrid. Brasilianeren var en av Evertons beste spillere forrige sesong og italieneren skal ha sett seg ut angriperen som en mulig forsterkning hos La Liga-kjempen.

Norwich-spiller Emi Buendia er ifølge Sun ønsket i Arsenal og Aston Villa.

Barcelonas Ilaix Moriba er interessant for Manchester United , Manchester City og Chelsea, skriver Daily Mail. 18-åringen anses som et stort talent, men skal nå være tilgjengelig på markedet ifølge avisen.

Flere medier rapporterer at Liverpool, Manchester United og Manchester City jakter på Leeds-spiller Raphinha sin underskrift.

Le10Sport skriver at Matteo Guendouzi på det nærmeste er ferdig i Arsenal. Midtbanespilleren kan selges for rundt 10 millioner euro.

Den danske klubben FC Nordsjælland har flere store talenter i troppen. Nå melder Football Insider at Manchester United er sterkt interessert i Kamaldeen Sulemana. Ghaneseren på 19 år skal også være på ønskelisten til Ajax.

Les også

Salah ønsker seg til OL - Klopp kan stikke kjepper i hjulene

Marca hevder at Atletico Madrid er åpen for å selge stjernen Saul Niguez. Manchester United har tidligere blitt nevnt som en aktuell klubb for spanjolen.

Chelsea er i ferd med å selge Tiemoue Bakayoko til Fiorentina, ifølge journalist Fabrizio Romano.

Gazzetta dello Sport melder at Olivier Giroud er nær enighet med AC Milan om en kontrakt etter at avtalen med Chelsea løper ut.

Manchester City er ventet å ikke benytte seg av sin tilbakekjøpsklausul på Douglas Luiz. Det er dermed ventet at brasilianeren blir værende i Aston Villa, skriver Star.

Ifølge nederlandske VI er PSV.back Denzel Dumfries aktuell for en overgang til Everton.