Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Manchester United i forhandlinger med Paul Pogba, italiensk interesse for Harry Kane og serbisk stjerne kobles med Liverpool.

Tottenham-spiss Harry Kane kobles med Manchester City for tiden, men også italienske Juventus skal være interessert i Tottenham-spissen, melder Calciomercato. 27-åringen har gitt signaler om at han ønsker seg vekk fra londonklubben.

Manchester United skal være i forhandlinger med Paul Pogbas rådgivere om en ny kontrakt for franskmannen på Old Trafford. Midtbanespillerens nåværende kontrakt med United går ut neste sommer, skriver Sky Sports.

LES OGSÅ: BILD: Manchester United har lagt inn offisielt bud på Sancho

Pogba har uttalt seg om framtiden mens han er på landslagsoppdrag for Frankrike nå og han vil ikke utelukke at PSG kan bli en aktuell klubb for ham, ifølge Mirror.

Manchester Citys Ilkay Gündogan kobles med Barcelona, men tyskeren ønsker å vite om katalanerne virkelig er interessert før han tar en avgjørelse på framtiden, melder The Sun. City på sin side skal ikke ha noen planer om å la midtbanespilleren gå, skriver Sky Sports.

West Ham-manager David Moyes skal være nær ved å signere en ny kontrakt med londonklubben, selv om gamleklubben Everton har vist interesse for å hente skotten tilbake til Goodison Park, ifølge Telegraph.

Ashley Young skal ha fått tilbud om ny kontrakt i italienske Inter. Tilbudet skal gjelde for én ny sesong og kan føre til at en overgang til moderklubben Watford kan bli satt på vent, hevder The Sun.

LES OGSÅ: Forsvarer De Gea: - Cavani er den beste forsvarsspilleren

AC Milan skal ha kommet til enighet med Chelsea-spiss Olivier Giroud om en overgang. Det skal være snakk om en toårsavtale, ifølge Calciomercato.

Tidligere Real Madrid-trener Manuel Pellegrini skal være et av navnene som nå har dukket opp i forbindelse med den ledige managerjobben i Everton. Andre aktuelle kandidater skal være Rafael Benitez og Nuno Espirito Santos, melder Daily Mail. Ifølge L'Equipe skal de blå fra Liverpool også ha vært i kontakt med franske Rudi Garcia.

Liverpool skal ha Lazio-spiller Sergej Milinkovic-Savic på ønskelisten i sommer, melder Il Messaggero. Serberen kan bli en erstatter for Gini Wijnaldum, som har signert for franske PSG.

LES OGSÅ: Hevder Solskjær var oppgitt over Uniteds Sancho-jakt. Nå kan han få ønsket sitt oppfylt

Uruguay-vingen Diego Rossi er ønsket av både Tottenham og Everton, ifølge Telegraph. Prislappen skal være på rundt 10 millioner pund for mannen som til daglig spiller for Los Angeles FC.

Arsenal kobles med Anderlecht-spilleren Albert Sambi Lokonga. Den 21 år gamle midtbanespilleren skal også være aktuell for klubber som Monaco, Sevilla og Bayer Leverkusen, skriver Sudinfo.

Mikel Arteta i Arsenal skal ha et ønske om å hente den amerikanske backen Tyler Adams fra tyske RB Leipzig, hevder The Athletic.

LES OGSÅ: Gavedryss til City-ansatte da Aguero tok farvel

Franske Marseille vil gjøre et forsøk på å hente Philippe Coutinho fra Barcelona, ifølge Mundo Deportivo. Brasilianeren med en fortid i Liverpool kobles også stadig med en retur til Premier League.

Fenerbahce skal være interessert i å hente den greske backen Kostas Tsimikas fra Liverpool. 25-åringen fikk få sjanser for Jürgen Klopps lag sist sesong og de røde skal være åpne for å la Tsimikas gå på lån, ifølge Fotomac.

LES OGSÅ: Hevder United-stjernen ønsker alvorsprat med Solskjær

Barcelona skal jobbe med en overgang for Romas midtbanespiller Lorenzo Pellegrini, skriver Mundo Deportivo. Italieneren ble nylig også koblet med Liverpool.

Fulham-forsvarer Tosin Adarabioyo kobles med en overgang til både Arsenal og Newcastle. Han skal ha en utkjøpsklausul på rundt 10 millioner pund, melder Daily Mail.

Barcelona og Atletico Madrid kjemper begge angivelig om Napoli-spilleren Fabio Ruiz. 25-åringen skal ha takket nei til en ny kontrakt i den italienske klubben, melder spanske AS.