Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Vi går helga i møte, og her serverer vi den perfekte forretten til tacoen.

Det siste døgnet har det igjen tatt fyr omkring framtiden til Tottenhams Harry Kane, og ifølge tabloidavisen The Sun skal spissen ha forsnakket seg i et bryllup for litt siden. Han skal ha fortalt at Spurs har gitt grønt lys for en overgang til Manchester City, og at den regjerende seriemesteren vil legge inn et tilbud i nærmeste framtid. Prislappen skal være på svimlende 1,6 milliarder kroner, og nå skal City se på muligheter til å kunne betale dette. De skal være klare for å inkludere enten Gabriel Jesus, Riyad Mahrez, Bernardo Silva eller Raheem Sterling i avtalen med Tottenham, for å friste Daniel Levy. Dette melder FourFourTwo.

Marca hevder at Kylian Mbappé har bestemt seg for å takke høflig nei til å forlenge kontrakten i Paris Saint-Germain, og skal nå være bestemt på at Real Madrid er neste stoppested i karrieren. Liverpool har også vært nevnt som en potensiell destinasjon, men 22-åringen skal nå være klar for å bosette seg i den spanske hovedstaden.

Les også: Hevder Luca Rambaldi forsøkte å skremme dem: - En gjøk

Situasjonen rundt Paul Pogba er i ferd med å eskalere, for nå melder flere medier at det er høyst sannsynlig at franskmannen forlater Manchester United denne sommeren. Ifølge Mirror er det forventet at Pogba kommer til å avslå en kontraktsforlengelse med en ukelønn på omkring 3,5 millioner kroner. Kontrakten går ut neste sommer, og United skal nå se på mulighetene for å få penger tilbake for 28-åringen.

Forhandlingene mellom Real Madrid og Manchester United om Raphaël Varane skal også ha kommet til et stadiet hvor klubbene ikke klarer å bli enige om en overgangssum. Madrid skal ønske en totalverdi på rundt 500 millioner kroner, mens Manchester United ikke mener det er aktuelt å betale mer enn 400 millioner. Mirror hevder at det er grunnen til at det hele tar tid å få gjennomført.

Liverpool er også på jakt etter forsterkninger denne sommeren, etter å ha mistet en av sine viktigste spillere i Gini Wijnaldum. En midtbanespiller er nå en prioritet, og AC Milans Frank Kessie skal være blant de fortrukne spillerne. Ivorianeren har vært strålende for Jens Petter Hauges klubb de siste årene, og er også interessant for flere europeiske storklubber, hevder italienske Gazzetta.

Steve Bruce sonderer markedet for tiden, og leter etter spillere som kan ta Newcastle høyere opp på tabellen. Nå skal han ha blinket seg ut en spiller hos Premier League-konkurrent Southampton, melder Northern Echo. Mario Lemina er midtbanespilleren Newcastle ønsker seg, og klubben skal være sikker på å få overgangen i havn i løpet av sommeren.

Les også: Peker på mulig problem etter enkel Borch-seier: - Det er urettferdig

Chelsea er på jakt etter en ny keeper, og skal nå, ifølge Telegraph, ha lagt sine øyne på tidligere Manchester United-keeper Sergio Romero. 34-åringen står uten kontrakt for øyeblikket, og kan være Chelseas svar på tredjekeeper-problemet de har. Med Romero inn vil klubben ha et imponerende keeperteam, med Edouard Mendy og Kepa Arrizabalaga.

Newcastle skal også være ute etter en ny midtstopper, og har rettet blikket mot Tottenhams Cameron Carter-Vickers. Det etter at klubbens prioriterte mål, Kristoffer Ajer, signerte for Brentford tidligere denne uka. Dette melder 90min.

Flere medier hevder å vite at Tottenham nærmer seg den argentinske midtstopperen Cristian Romero, men forhandler fortsatt med Serie A-klubben Atalanta om pris. Nå skal det være aktuelt å inkludere midtstopperen Davinson Sánchez i en potensiell byttehandel, ettersom Atalanta har ønsket colombianeren over lengre tid, ifølge Gianluigi Longari.