Manchester City har ikke gitt opp håpet om å signere Harry Kane før overgangsvinduet stenger og forbereder nå et bud, skriver The Telegraph. City skal være villige til å betale 150 millioner pund for 28-åringen. Selv håper Kane å få mer klarhet i sin klubbfremtid etter søndagens møte med nettopp Manchester City.

PSG er i ferd med å gjennomføre et av de villeste overgangsvinduene noensinne, med signeringene av Lionel Messi, Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Gini Wijnaldum og Achraf Hakimi. Ifølge AS kan Cristiano Ronaldo være neste stjerne inn døra neste sommer. PSG vurderer nemlig portugiseren som en korttidsløsning for å erstatte Kylian Mbappe, som kobles til Real Madrid.

Den franske klubben følger også nøye med på situasjonen rundt Antonio Rudiger, som har kontrakt med Chelsea ut denne sesongen, melder Sky Sports. Også Real Madrid skal være interessert i den tidligere Roma-stopperen, som kan forhandle med andre klubber fra og med januar, hvis han ikke signerer ny kontrakt tidligere.

På grunn av Barcelonas økonomiske problemer spekuleres det nå i om klubben kan komme til å selge Philippe Coutinho i sommer. Everton, Manchester United, Chelsea, Arsenal, Tottenham og Leicester er klubbene som regnes som potensielle destinasjoner, i tillegg til gamleklubben Liverpool.

Tottenham kan komme til å gjøre et framstøt mot Villarreal-forsvarer Pau Torres, skriver The Express. 24-åringen ble koblet til Manchester United tidligere i vår, men Ole Gunnar Solskjær og co. gikk for Raphael Varane i stedet.

Crystal Palace vil ifølge Football Insider kaste seg inn i kampen om Huddersfields midtbanespiller Lewis O'Brien. Leeds skal også være interessert i 22-åringen.

Southampton-manager Ralph Hasenhuttl er helt klar på at han ønsker å beholde James Ward-Prowse, som er ønsket av Aston Villa og Tottenham, skriver Football London. Han må imidlertid innse at slaget er tapt når det gjelder Jannik Vestergaard. Den danske midtstopperen forlater klubben og signerer for Leicester.

Manchester United er villig til å la Amad Diallo forlate klubben på lån denne sommeren, skriver Manchester Evening News. 19-åringen, som representerte Elfenbenskysten under OL i Tokyo, startet kun to Premier League-kamper sist sesong.

West Ham har fått et bud på Rennes-forsvareren Nayef Aguerd avslått, skriver Football Insider. Budet skal ha vært på 17 millioner pund, men Ligue 1-klubben er klar på at de krever mer for å selge marokkaneren.