Pogba har vært en mann som har preget ryktespaltene di siste årene, men nå hevdes det fra Express at han skal ha bedt Manchester United om å kjøpe en ny spiller.

Spilleren det er snakk om er Aurelien Tchouameni, som i likhet med Pogba er en fransk midtbanespiller. Tchouameni spiller for Monaco og 21-åringen fikk nylig sine første landskamper for Frankrike.

Det forventes at Chelsea kommer til å gjenopplive klubbens interesse i Sevilla-midtstopper Jules Kounde i januarvinduet, om den spanske klubben er villig til å selge franskmannen for rundt 50 millioner euro, melder ESPN.

Les også: Cole avslører detaljer om Zlatans oppførsel: - Det er seriøst, helt ærlig

Blåtrøyene skal sammen med PSG og Liverpool være interessert i AC Milans midtbanespiller Franck Kessie, skriver Calciomercato.

Arsenal skal ha sett seg ut Sevilla-spiss Youssef En-Nesyri som en erstatter for Pierre-Emerick Aubameyang, hevder La Colina de Nervion. Marokkaneren skal angivelig ønske å bli værende i Sevilla.

Bayern München-ving Kingsley Coman kommer med høy sannsynlighet til å avslå et nytt kontraktstilbud fra Bundesliga-mesterne siden 25-åringen skal ha en drøm om å spille i Premier League, skriver Le10Sport.

Leicesters belgiske midtbanespiller Youri Tielemans skal bli fulgt nøye av Real Madrid, Barcelona og Manchester United, melder AS. Leicester skal angivelig prøve å få 24-åringen til å skrive under på ny kontrakt med klubben.

Les også: Ble sammenlignet med Ronaldo. Da kom Lukaku med klar beskjed

Leicester skal også ha tatt kontakt med den italienske klubben Sassuolo om deres spiller Domenico Berardi om en potensiell overgang i januar, hevder Leicester Mercury.

Manchester City skal være interessert i å hente AC Milans venstreback Theo Hernandez, melder Manchester Evening News. City ønsker å hente franskmannen for å få mer dekning på venstrebackplassen. 23-åringen har fortsatt tre år igjen av sin nåværende kontrakt med Milan.

Tottenham planlegger å tilby Hugo Lloris ny kontrakt, hevder Todofichajes. 34-åringens nåværende kontrakt går ut til sommeren, men Spurs skal ha et ønske om å signere den franske keeperen for to nye år.

Everton skal ha prøvd å få til en avtale med Istanbul Basaksehir for å selge James Rodriguez, men den kolombianske 30-åringen skal ha nektet å forlate Merseyside-klubben, skriver AS.