Borussia Dortmund skal være forberedt på at det kun er snakk om tid før Erling Braut Haaland forsvinner fra den tyske storklubben. Trolig vil det bli svært aktuelt for en overgang neste sommer for den norske landslagsspissen. Tyske Bild skriver nå at Dortmund ser på Chelsea-spiss Timo Werner som en mulig erstatter dersom de ender opp med å selge Haaland.

Les også: PSG-stjernens oppførsel vekker oppsikt

Tottenham skal være interessert i å sikre seg forsvarsspiller Matthias Ginter fra Borussia Mönchengladbach, melder Calciomercato. Den italienske nettsiden hevder imidlertid at klubben fra Nord-London må vente seg hard konkurranse fra klubber som Bayern München og Real Madrid for tyskerens signatur. 27 år gamle Ginter har imponert i Bundesliga de siste årene.

Les også: Eksperten trodde ikke det han fikk se av Glimt-stjernen

Bayern München-stjerne Leon Goretzka skal ha vært ønsket av en rekke Premier League-kubber, men den tyske midtbanespilleren ser ikke ut til å flytte på seg med det første. Tyskeren har nemlig skrevet under på en ny femårskontrakt med Bayern München. Goal melder at Goretzka vil nå tjene mellom 12 og 15 millioner euro i året fremover.

Antonio Rüdiger har blitt en viktig spiller for Thomas Tuchel og Chelsea. Derfor skal London-klubben i flere måneder ha forsøkt å få tyskeren til å signere en ny kontrakt, men The Times skriver at partene ikke har maktet å komme til enighet. Dermed kan midtstopperen forlate klubben gratis allerede til sommeren når kontrakten hans går ut. Det gjenstår imidlertid å se om Chelsea vil ta opp forhandlingene igjen før den tid.

Les også: Tottenham i mer trøbbel: - Har vært forferdelig

Burnley er på ingen måte noen storklubb i Premier League, men har likevel på imponerende vis klart å sparke godt fra seg på øverste nivå i engelsk fotball. En av de som skal ha noe av æren for det er manager Sean Dyche. Nå har klubben belønnet Dyche med en ny fireårsavtale.

Rafael Benitez er godt i gang med jobben som Everton-manager, men skal allerede ha kommet med ønsker om forsterkninger. Nettstedet Football Insider melder at spanjolen har bedt klubben om å prioritere å signere en ny midtstopper i det kommende overgangsvinduet. Nettstedet skriver at Marcel Brands i Everton jobber med å finne noen alternativer for Benitez.