Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Steve Bruce sitter utrygt i managerstolen etter at de nye eierne kjøpte seg inn i Newcastle. Nå kan han bli erstattet av Steven Gerrard.

Liverpool vurderer å legge inn et bud på Marco Asensio, som ifølge The Mirror skal være misfornøyd med tingenes tilstand i Real Madrid. 25-åringen har startet flesteparten av denne sesongens kamper på benken, og dermed spekuleres det i at han få tillatele til å dra.

Tidligere denne uken ble det bekreftet at saudiarabiske tar over styringen i Newcastle. The Times skriver fredag at de nye eierne har planer om å gjøre klubben like stor som Paris Saint-Germain og Manchester City, som også har eiere fra Midtøsten.

Det er ventet at Steve Bruce ikke kommer til å sitte lenge i managerstolen i klubben etter at de nye eierne er på plass. Ifølge The Telegraph er Frank Lampard og Steven Gerrard managere som vurderes til klubbens nye storsatsing.

Raheem Sterling har fått begrenset med muligheter av Pep Guardiola så langt denne sesongen, men The Sun hevder å vite at City er lysten på å tilby angriperen en ny kontrakt. Samtidig rapporterer spanske El Nacional at Barcelona skal være interessert i 26-åringen. Avisen mener det er sannsynlig at Manchester City vil be om Ousmane Dembele i retur dersom katalanerne kommer med et bud.

Juventus' midtbanespiller Weston McKennie har den siste tiden stadig dukket opp på ryktebørsen verden over. Ifølge Calcio Mercato er amerikaneren ønsket av Tottenham, som trolig må ut med i overkant av 25 millioner pund for å sikre seg 23-åringen.

Nylig kom det rapporter i engelsk presse om at Harry Winks kunne tenke seg et utlån bort fra Tottenham for å få fart på karrieren sin igjen. Ifølge CaughtOffside er Everton en mulig destinasjon for midtbanespilleren, som har vært i Spurs hele sin karriere.

Timothy Castagne har kun startet to kamper i Premier League for Leicester denne sesongen. Ifølge belgiske Le Derniere Heure skal både Juventus og Inter være interessert i 25-åringen. Avisen poengterer at Leicester har to meget solide spillere i høyrebackposisjon, i Castagne og Ricardo Pereira, og at en av dem dermed kan få tillatelse til å forlate klubben.

Tidligere denne uken kom rapportene om at Barcelona ser på Samuel Umtiti som overflødig og ønsker å kvitte seg med 27-åringen. Calcio Mercato hevder AC Milan er blant klubbene som vurderer et fremstøt mot midstopperen i januar.