Alexandre Lacazette kan være på vei bort fra Arsenal denne vinteren og har blitt koblet til blant andre AC Milan. Ifølge The Mirror har London-klubben et håp om å erstatte Lacazette med Dominic Calvert-Lewin. Everton-spissen, som har kontrakt fram til sommeren 2025, scoret i sesongens tre første Premier League-kamper før han ble satt ut med skade.

Edinson Cavani har et ønske om å spille for Barcelona før han legger skoene på hylla og øyner muligheten fra og med neste sesong, skriver The Times. 34-åringens kontrakt med Manchester United går ut til sommeren, og uruguayaneren vil trolig forlate klubben etter snaue to år på Old Trafford.

Det er knyttet stor spenning til hvem Newcastle skal lykkes med å knytte til seg når overgangsvinduet åpner i januar. Ifølge The Telegraph står fire engelske spillere på ønskelisten. Jesse Lingard (Manchester United), Harry Winks (Tottenham), Ross Barkley (Chelsea) og Kieran Trippier (Atletico Madrid) skal alle være aktuelle.

Etter å ha prestert jevnt og trutt for Fiorentina de siste to sesongene, har Dusan Vlahovic vist at han ikke er noen bløff. Nye klubber blir stadig koblet til serberen, som er toppscorer i Serie A med 12 mål på 15 kamper så langt. Ifølge Tuttosport vil Arsenal utfordre Juventus om 21-åringens signatur.

Nathan Ake opplever tøff kamp om en plass i midtforsvaret til Manchester City og trekker ofte det korteste strået i konkurranse med Ruben Dias, Aymeric Laporte og John Stones. Nå hevder 90min at West Ham ser på mulighetene for å hente nederlenderen til London.

En annen spiller som kan være på vei bort fra Manchester City er Ferran Torres. Ifølge Mundo Deportivo er angriperen allerede enig med Barcelona om en femårskontrakt og ber City innstendig om å få forlate klubben.

Middlesbrough er en av flere Championship-klubber som håper å signere Folarin Balogun på lån fra Arsenal i januar, skriver London Evening Standard. Spissen startet sesongens første seriekamp mot Brentford, men siden har det kun blitt et kort innhopp i Premier League.