Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Liverpool ønsker å styrke angrepet, Arsenal jakter en ny midtbanespiller og Newcastle vil kjøpe nok en engelskmann.

Jarrod Bowen skal være interessert i en overgang til Liverpool, hevder Football Insider. Den engelske angrepsspilleren har vært lenket til Merseyside-klubben i lang tid, og interessen ble trolig ikke mindre da Bowen scoret to mål for West Ham forrige kamp. Det hevdes at Liverpool ønsker å hente 25-åringen til sommeren.

Liverpool ønsker å forsterke midtbanen i sommer, og ifølge Caught Offside er det optimisme om en overgang for Jude Bellingham. Stjerneskuddet til Borussia Dortmund skal være høyt prioritert på Anfield, men Liverpool får trolig konkurranse fra en rekke andre klubber.

Arsenal er på midtbanejakt, og de siste dagene har Juventus-spiller Arthur blir lenket til klubben. DiMarzio hevder at den engelske klubben er frustrert over at Juventus ikke ønsker å sende brasilianeren på utlån, men Arsenal skal ha flere alternativer på blokka. Ifølge Mirror har Mikel Arteta en liste på sju spillere. Der skal også navnene til Youri Tielemans, Georgino Wijnaldum og Bruno Guimarães stå.

LES OGSÅ: Carragher peker på Klopp etter tannløs forestilling: - Kunne ikke tro det

En annen klubb som er på utkikk etter å forsterke midtbanen, er Manchester United. La Republica skriver at United er i en god posisjon til å signere Napoli-spiller Fabián Ruiz. Spanjolen har levert meget bra for den italienske klubben denne sesongen.

Donny van de Beek har ikke vært noen suksesshistorie i Manchester United, men det kan se ut til at marerittet tar slutt for nederlenderen. Ifølge Manchester Evening News er van de Beek aktuell for et utlån. Borussia Dortmund og Newcastle nevnes som potensielle klubber til å låne midtbanespilleren.

Newcastle har allerede sikret seg Kieran Trippier og Chris Wood, men skal være interessert i å forsterke stallen ytterligere. Ifølge Calciomercato er interessen for Norwichs midtbanespiller Todd Cantwell økende. Norwich skal være interessert i å selge engelskmannen om de får et bud på rundt 15 til 20 millioner euro.

Manchester United vil prioritere å tilby Marcus Rashford en ny kontrakt til sommeren. Det skriver ESPN. Til tross for at 24-åringen har vist svak form denne sesongen, har fortsatt klubben stor tro på engelskmannen.

LES OGSÅ: Ødegaard har testet positivt på koronavirus