Det blir liksom aldri stille rundt Manchester Uniteds Paul Pogba. Den franske midtbanestjernen har i lang tid vært koblet til flere storklubber. I sommer kan han forlate United gratis, ettersom hans nåværende kontrakt går ut da.

Men Pogba har ikke klart å vise seg frem fra sin beste side på banen de siste årene. Det kan påvirke eventuelle kontraktsforhandlinger med en ny klubb. Han har vært koblet til blant andre Real Madrid og Paris Saint-Germain.

Men flere medier skriver at han har mest lyst på en retur til Juventus, der han spilte fra 2012 til 2016.

IlBianconero skriver at Pogba har så lyst på en Juventus-overgang at han er villig til å gå ned i lønn. Det samme har Gazetta dello Sport skrevet tidligere. Ifølge Daily Mirror tjener Pogba for øyeblikket rundt 2,5 millioner kroner hver uke i Manchester United. Flere nettaviser har hevdet at United jobber med å forlenge kontrakten hans.

LES OGSÅ: Tidligere Rekdal-elev klar for Rosenborg

Manchester United vil nok også gjerne forsterke laget i sommer. Et mulig alternativ er Borussia Dortmund-stopper Manuel Akanji.

United skal ha jobbet for å hente Bayern Münchens Niklas Süle, men han ble kapret av nettopp Dortmund nylig. Ifølge Bild er da Akanji nestemann på Uniteds ønskeliste. Den 26 år gamle sveitseren kan komme til å koste litt over 200 millioner kroner.

LES OGSÅ: PSG-supportere raser: - Vi kjenner ikke igjen klubben vår

Barcelonas store økonomiske problemer er kjente for de fleste. Samtidig er klubben stadig koblet til Erling Braut Haaland, som nok kommer til å få en høy lønn der han havner til slutt.

Ifølge ESPN har Barcelona en plan for hvordan de skal få råd til Haaland. De skal ha kontaktet spillere som for øyeblikket har 18 måneder eller mindre igjen av sine kontrakter. Laget behøver defensive forsterkninger, og de håper å gjøre disse så billige som mulig for å ha råd til Haaland.

Chelseas Cesar Azpilicueta, Andreas Christensen og Marcos Alonso skal alle ha blitt kontaktet, skriver ESPN. De to første kan gå gratis i sommer, mens Alonso vil være billigere fordi han har kort tid igjen av kontrakten sin med Chelsea.

LES OGSÅ: Liverpool vant etter sjansesløseri da Diaz imponerte

Midtbanespiller Youri Tielemans har imponert for Leicester de siste sesongene. Belgiske Het Nieuwsblad skriver at han ønsker å forlate klubben i sommer for å spille for et lag med tittelambisjoner.

Manchester United og Arsenal sier å være blant dem som ønsker å hente ham.

Leicester skal ha krevd nærmere 600 millioner kroner i fjor sommer. I år kan det bli billigere. Den belgiske avisen skriver at Leicester kan akseptere et bud på rundt 350 millioner kroner, istedenfor at Tielemans forsvinner gratis når kontrakten hans går ut neste år.