Raphinha hevdes å være på vei til Chelsea, men London-klubben kan få voldsom konkurranse om signaturen til brasilianeren. Nå hevder The Times at Barcelona forsøker å kuppe overgangen med et bud på 60 millioner pund. Så gjenstår det å se hvor Leeds-spilleren ender opp.

Brasilianeren er ikke den eneste spilleren Chelsea jakter denne sommeren. Klubben skal også ha som prioritet å forsterke på stopperplass, og ifølge The Telegraph er den nederlandske midtstopperen Matthijs de Ligt høyt oppe på listen. Chelsea skal være i samtaler med Juventus om spilleren, men den italienske klubben ønsker at utkjøpsklausulen på 102 millioner pund skal utløses for 22-åringen.

Om Chelsea ikke lykkes i å hente Matthijs de Ligt fra Juventus, vil de se mot Paris Saint-Germain, ifølge Goal. Klubben skal angivelig ha den franske landslagsstopperen Presnel Kimpembe på listen.

Juventus ønsker å hente Roberto Firmino fra Liverpool, ifølge Calciomercato. Motsatt vei hevdes det at den franske midtbanespilleren Adrien Rabiot vil komme.

West Ham har steppet opp i kampen om signaturen til tidligere Manchester United-spiller Jesse Lingard. Det hevder The Guardian. Engelskmannen er for tiden klubbløs etter at kontrakten med United gikk ut forrige sesong. Samme avis hevder at midtbanespilleren må senke lønnskravene dersom West Ham skal ha råd til å hente ham.

Kalvin Phillips vil gjennomføre den medisinske testen hos Manchester City i dag. Det skriver Sky Sports. Engelskmannen har lenge blitt koblet til den regjerende seriemesteren. Overgangen fra Leeds skal ligge på 45 millioner pund.

Manchester United skal ha kastet seg inn i jakten på den franske forsvarsspilleren Benoit Badiashile fra Monaco, ifølge Nice-Matin. Newcastle skal allerede være interessert i spilleren, som er verdsatt til rundt 50 millioner pund.

Tottenham skal være i avanserte samtaler med Middlesbrough om en overgang for den engelske høyrebacken Djed Spence, ifølge Sky Sports. Det meldes om at det vil koste Spurs 15 millioner pund i tillegg til bonuser.

LES OGSÅ: Thomas Myhre med braksuksess i ny jobb: – Jeg har virret rundt i ti år