Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Nå nærmer han seg favorittklubben.

Ikke mange får oppleve å spille for klubben de holder med som barn. Det kan imidlertid Joleon Lescott, som vokste opp som en stor fan av Aston Villa. Birmingham-klubben er nemlig ute etter å forsterke forsvaret og ser på City-stopperen som rett mann for oppdraget.
(Daily Mail)

Wilfried Zaha har blitt en gjenganger i denne spalten og kobles stadig til nye storklubber i Premier League. Crystal Palace-styreformann Steve Parish regner med at 20-åringen blir værende fram til sommeren, men innrømmer at et stort bud kan friste Championship-klubben til å selge.
(Talksport)

Akkurat nå ser det ut som det er Manchester United som sitter i førersetet i kampen om den ettertraktede unggutten. Sir Alex Ferguson skal være ganske selvsikker på at stjerneskuddet blir å se i United-trøye til sommeren.
(ESPN)

I går meldte flere medier at Radamel Falcao på det nærmeste er klar for Real Madrid. Nå går imidlertid Atletico-presidenten Enrique Cerezo hardt ut og kaller ryktene for falske.
(Sky Sports)

Tottenham er villig til å lytte til bud på midtbanespilleren Jake Livermore. Queens Park Rangers og Fulham følger nøye med på situasjonen til 23-åringen.
(Daily Mail)

Newcastle har satt opp en liste med angripere som kan gå inn og erstatte Demba Ba, som er på vei til Chelsea. Marseille-spilleren Loic Remy skal være høyt oppe på den listen, og det samme gjelder Pierre-Emerick Aubameyang fra St. Etienne.
(the Journal)

Alan Pardew skal ha gitt eier Mike Ashley klar beskjed om at klubben står i fare for å rykke ned fra Premier League dersom han ikke tillater at det blir brukt penger på overganger i januar.
(Daily Telegraph)

Florent Malouda er ute i kulda i Chelsea, og franskmannen kan trolig se langt etter førstelagsfotball. Nå vurderer Ligue 1-klubben Evian å hente 32-åringen hjem til Frankrike.
(Sport24.com)

Kommentarer til denne saken