Følg overgangsvinduet live her frem til det stenger. Laster du ned Nettavisen fotball app, «NA Fotball», har du også mulighet til å følge overgangsvinduet selv om du sitter på bussen, trikken eller toget.

For mange er fredag siste arbeidsdag i uka, og i Premier League-øyemed må nok overgangene helst skje i dag, om vi ikke skal måtte vente til mandag, da en ny uke tar fatt.

Vi starter dagen i Liverpool, der Brendan Rodgers har fortalt pressen at han ikke kan se at en overgang for Wesley Sneijder blir en realitet. Og det er lett å forstå hvorfor. Det ryktes nemlig at nederlenderen krever 240.000 pund i uka for å bli Anfield-spiller. Noen trenger tydeligvis en virkelighetssjekk. I Liverpools virkelighet går i alle fall smertegrensen på 90.000.
(Metro)

Edinson Cavani blir nok heller ingen billig mann, og trolig en del dyrere enn det Arsenal er vant til å betale sine spillere. Likevel holder Arséne Wenger døra overraskende åpen for en potensiell overgang.
(London Evening Standard)

En spiller Wenger holder døra enda mer åpen for, er Wilfried Zaha. Crystal Palace-vingen har lenge vært lenket til det meste av Englands storklubber, og skal ifølge rapportene være nærmest en overgang til Manchester United, uten at Wenger avskriver muligheten til å hente 20-åringen.
(talkSPORT)

Loic Remy ble etter mye frem og tilbake omsider QPR-spiller for et par dager siden, og snøt dermed Newcastle for en potensiell supersignering. Spilleren selv fikk tilbud om en rundtur både i Newcastle og London, og fant like godt ut at han kunne spare seg for turen til Nord-England, og heller sove noen timer ekstra. Kona skal ifølge ryktene ha hatt mye å si for at London ble foretrukket foran forblåste Newcastle.
(Newcastle Chronicle)

Marseille ser til England for å erstatte Remy, og har sett seg ut West Hams Modibo Maiga som en mulig erstatter. Maiga har kun fått to starter i serien til nå, men står likevel med fire mål i Premier League.
(talkSPORT)

Kun seks måneder etter at José Bosingwa ble hentet til Loftus Road, og atpåtil gitt kapteinsbindet, er QPR nå desperate etter å bli kvitt ham. Klubben har til og med tilbudt å betale portugiseren ut av kontrakten, men må foreløpig innse at monobrows Boswinga foretrekker å bli i Vest-London.
(Daily Mirror)

Pescaras playmaker-talent Juan Fernando Quintero har blitt koblet til en overgang til Manchesters røde djevler. Nå sier 19-åringen at han heller foretrekker å flytte til Italia og Milano hvor han kan spille for Inter.
(Sky Sports)

Sjekk siste nytt fra Premier League her!

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1pqypj6aj154n1cdnal9t45cfl', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1pqypj6aj154n1cdnal9t45cfl', 'eplayer14');

Last ned Nettavisen fotball app «NA Fotball». Da får du muligheten til å oppdatere deg på hva som skjer i Premier League, samt følge med på overgangsvinduet live. Appen er gratis.

HVORDAN LASTE NED?

Søk på «NA fotball» på appstore/Google Play - eller:

Her finner du appen til Android-telefoner (Samsung, HTC etc)

Her finner du appen til iPhone (kan også brukes på iPad)

Vi vil gjerne høre fra deg angående hva du synes om appen, og fortell gjerne dine venner og kollegaer om den!