Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Tottenham vil snyte erkerival Arsenal.

Det har vært stille rundt Tottenham på overgangsmarkedet i vinter, men de fleste venter at londonklubben vil prøve å hente en spiss. Nå ser det imidlertid ut til at manager André Villas-Boas også vil prøve å hente en defensiv midtbanemann til White Hart Lane. West Hams Mohamed Diame skal være mannen portugiseren vil gjøre et framstøt mot.

Diame har også blitt koblet til Arsenal, Chelsea og Queens Park Rangers. Tottenham vil trolig hente spilleren som en erstatter for skadde Sandro.

West Ham kan også miste flere spillere i dette overgangsvinduet. Bordeaux skal nemlig være ute etter Modibo Maiga, som en erstatter for Yoan Gouffran.

Vi flytter oss til Old Trafford, der en spennende mann skal stå på ønskelisten. Kurt Zouma er en spiller med en høy stjerne hos mange og nå kobles han til Manchester United. Det er avisen Daily Mail som hevder dette. Avisen mener at sir Alex Ferguson vil betale åtte millioner pund for 18-åringen fra St. Etienne.

«Tricky» Ricky van Wolfswinkel er en mann som stadig vekk dukker opp i denne ryktespalten og nå er nederlenderen her igjen. Sporting Lisboa-spissen blir nå koblet med en overgang til Norwich i Premier League. Sporting skal slite med økonomiske problemer og derfor er det ikke umulig at van Wolfswinkel må flytte på seg.

Newcastle er en annen klubb som har jaktet van Wolfswinkel, men akkurat nå er Tyneside-klubben mest bekymret for Fabrizio Coloccini. Stopperen skal slite med problemer i privatlivet, og vil derfor bort fra St. James' Park. Newcastle har gitt 31-åringen beskjed om at det vil koste ham sju millioner pund å terminere kontrakten.

QPR er alltid hete på overgangsmarkedet, og er det også denne fredagen. Harry Redknapps klubb blir nå koblet med stopperen Rolando, som til daglig spiller i FC Porto. 22 år gamle Yun Suk-Young fra Sør Korea skal også være nær en overgang til Loftus Road. QPR kan for øvrig også miste keeper Julio Cesar til Real Madrid, melder Daily Mirror.

Se flere overgangsrykter:

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'i0twb4akehz21pxp0uyzro758', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-i0twb4akehz21pxp0uyzro758', 'eplayer14');

Andre kilder melder imidlertid at Real Madrid vil hente Chelseas Petr Cech som en erstatter for skadde Iker Casillas.

Harry Redknapp skal også nylig ha vært i Frankrike for å kikke nærmere på Toulouse-spiller Etienne Capoue.

Mange sitter spent og venter på hva Arsenal skal finne på i vinter. Mange store navn har blitt koblet til Emirates, men lite konkret har skjedd. Nå kan se ut til at den godeste Arsène Wenger vil gjøre et forsøk på å hente vingen Isaac Cuenca fra Barcelona. Den spanske klubben skal være villig til å slippe 21-åringen på lån.

Like spennende er det kanskje at Arsenal også kobles med Montpellier-playmaker Younes Belhanda.

Fulham skal være interessert i å hente tidligere Middlesbrough-forsvarer Emmanuel Pogatetz. 31-åringen holder nå til i tyske Wolfsburg.

Liverpool og Everton skal kjempe om samme spiller, melder talkSport. Det skal dreie seg om unggutten Tendayi Darikwa hos Chesterfield og prisen skal være to millioner pund.

Sunderland skal også være på jakt etter spillerforsterkninger nå i januar og klubben skal være nær ved å signere en landslagsspiller fra Peru. Hvem? Det er det ingen som vet.

Kommentarer til denne saken