Senegaleseren har ikke slått til etter overgangen fra Liverpool, og nå skriver Daily Mail at Manchester United og Newcastle seiler opp som favoritter til å signere 31-åringen fra Bayern München i sommer.

Gift Orban har tatt belgisk fotball med storm etter overgangen fra Stabæk til Gent, og nå skriver London Evening Standard at både Chelsea, Manchester United, Tottenham og Fulham er blant klubbene som er interessert i 20-åringen.

Samtidig skriver Mirror at United er i ferd med å sluttføre sine planer for sommeren. Både Juventus' Adrien Rabiot og Napolis midtstopper Kim Min-jae skal stå på ønskelisten til Erik ten Hag, om vi skal tro avisen.

I tillegg til Brightons Alex Mac Allister, holder Liverpool et øye med både Mason Mount (Chelsea) og Ryan Gravenberch (Bayern München), ifølge Liverpool Echo.

Josko Gvardiol hadde et strålende VM, og nå skriver Daily Mail at Manchester City er interessert i å hente midtstopperen fra RB Leipzig. Ifølge avisen må de lyseblå ut med over 85 millioner pund for å lokke kroaten bort fra Leipzig.

Chelseas midtbanespiller Ruben Loftus-Cheek er ønsket av AC Milan, som ønsker å styrke stallen etter suksessen i Champions League denne sesongen.

Brentford er klare til å åpne samtaler med Ivan Toney om en ny kontrakt, ifølge Daily Mail. 27-åringen har vært i forrykende form denne sesongen, men ble tidligere denne uken utestengt fra all fotball i åtte måneder som følge av brudd på bettingreglene.

Samtidig skriver Talksport at Brentford også snuser på Coventrys svenske spiss Viktor Gyokeres.

Swansea-sjef Russell Martin er en av favorittene til den ledige managerjobben i Southampton, ifølge Sky Sports.

Samme kanal skriver at Sunderland nå er i samtaler om å hente Birminghams Jobe Bellingham (17). Lillebroren til enda mer kjente Jude der, altså.