Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Erling Braut Haaland til engelsk storklubb? Liverpool er interesserte i trio, mens Tottenham-spiller Tanguy Ndombele kan være på vei til Premier League-rival.

Det går sjelden en dag uten at Erling Braut Haaland er med i noen overgangsrykter, og ei heller denne fredagen. Mundo Deportivo skriver at også Liverpool har kastet seg inn i kampen om å signere spissen neste sommer, og dermed føyer de seg inn i rekken av utallige klubber som skal være interesserte i nordmannens tjenester. Dortmunds sportssjef Hans-Joachim Watzke innrømmer at det blir nærmere umulig å beholde Haaland etter neste sommer.

Calciomercato skriver at Juventus-spiller Federico Chiesa kan bli erstatteren til Haaland i Dortmund, dersom nordmannen forlater klubben neste sommer. Chiesa har vært i Juventus siden oktober 2020, da han kom fra Fiorentina. 23-åringen noterte seg for hele 14 mål og ni målgivende pasninger i hans første sesong med den italienske storklubben, mens han i løpet av den siste tiden har slitt med skader. Han scoret likevel i sesongens første seier for Juventus sin del i borteoppgjøret mot Spezia onsdag.

Liverpool var linket til West Ham-spiller Jarrod Bowen i sommerens overgangsvindu, men avtalen gikk aldri gjennom. Bowen har sett meget bra ut den siste uken og spilte to gode kamper mot Manchester United i serie og ligacup. Han tok fotball-England med storm da han scoret 16 mål og hadde sju målgivende pasninger på bare 29 kamper for Hull i 2019/20. Det gjorde at han ble solgt til West Ham, der han har vært siden. Denne sommeren skrev flere medier at Liverpool ville betale rundt 20 millioner pund for Bowen, men avtalen ble aldri noe av. Liverpool Echo skriver nå at Bowen skal være en het kandidat for Merseyside-klubben.

Les også: Liverpool-debutant Kaide Gordon (16) vekker oppsikt: - Hva i all verden?

Stortalentet Emre Demir, som er født i 2004, er klar for Barcelona. Han har skrevet under på en seksårsavtale (!) med den katalanske storklubben, skriver overgangsguru Fabrizio Romano. Han var på prøvespill hos både Barcelona og PSG da han var yngre, men har vært i Kayserispor de siste årene. Demir har ikke vært på banen for klubben denne sesongen, men har spilt 31 kamper for klubben i alle turneringer og debuterte som 15-åring, i januar 2019 i cupen mot Akhisarspor. Han har allerede rukket å spille 36 aldersbestemte landskamper for Tyrkia.

Kan vi få en fransk bytteavtale mellom Anthony Martial og Tanguy Ndombele? Det skriver Express. Tottenham skal stå klare til å gi fra seg Ndombele i bytte mot Martial, som har blitt overflødig i United etter at Cristiano Ronaldo ankom de røde djevlene. Den franske angriperen har startet en kamp, hatt tre korte innhopp og vært en kamp på benken i ligaen så langt denne sesongen, mens Ndombele har vært inn og ut av Tottenham-laget den siste tiden. Express skriver at avtalen fort kan gå i havn i januarvinduet.

Les også: Barça-trenerens uttalelser vekker oppsikt: - Han trykker spillerne ned offentlig

Antonio Rüdiger kan ikke se for seg en fremtid i en annen klubb enn i Chelsea, men forventer seg en kraftig lønnsøkning dersom han skal forlenge med London-klubben, skriver flere engelske medier. Han har selv uttalt at han ikke har snakket med noen andre klubber enn med Chelsea, der kontrakten går ut i juni 2022. Han har tidligere blitt tilbudt en kontraktforlengelse, men tyskeren har takket nei til det. 90min skriver at Rüdiger kun vil gå med på å forlenge med Chelsea dersom han får en markant lønnsøkning.

Alexandre Lacazette virker å være en tapt mann for Arsenal når kontrakten hans med klubben går ut neste sommer. Atletico Madrid skal være en av flere klubber som skal være interesserte i franskmannen, mens også Premier League-klubbene West Ham og Crystal Palace har øynene sine på spissen. 90min skriver at flere klubber i Italia, Tyskland og Spania også skal ha Lacazette på radaren. Spissen har vært i Arsenal siden sommeren 2017, men har kun vært på banen i en ligakamp så langt denne sesongen, og virker å være langt bak i køen.