Robert Lewandowski har levert noen vanvittige sesonger for Bayern München de siste årene, og levert mål på bestilling for den tyske stormakten. Det har tidligere blitt spekulert i om den polske landslagskapteinen vil prøve noe nytt etter flere i Tyskland, og nå heller spillerens agent bensin på bålet. Pini Zahavi forteller, ifølge Bild, at Manchester City kan være en mulig destinasjon for hans klient neste sommer. Den regjerende Premier League-mesteren ble senest onsdag koblet til Erling Braut Haaland, men nå kan det altså se ut til at Haaland målkonkurrent i Bundesliga også kan være et alternativ.

Sent torsdag kveld kom Raheem Sterling med sjokkbeskjeden om at han kunne se for seg å forlate Manchester City i nær framtid, etter at han har slitt med spilletid under Pep Guardiolas ledelse denne sesongen. Nå skriver Express at flere klubber allerede har begynt å sirkulere rundt kantspilleren, og blant de skal Real Madrid, Newcastle og Arsenal være hete kandidater. Noe overraskende er det derimot at Sterlings tidligere klubb Liverpool nevnes som en potensiell destinasjon, etter at han forlot klubben i 2015.

Les også: Ekspert med klokkeklar beskjed om Haalands fremtid: - Det neste steget for ham

Leeds United har hatt en tøff start på årets Premier League-sesong, og er derfor på utkikk etter nye forsterkninger i januarvinduet. Marcelo Bielsa skal etter sigende være ute etter å forsterke sine defensive rekker, og skal nå ha pekt seg ut en marokkansk landslagsspiller som sitt neste kjøp. Noussair Mazraoui spiller for tiden i Ajax, og høyrebacken har vekket interesse fra den engelske storklubben. Dette melder Football Insider.

I Chelsea er det flere av klubbens framtredende forsvarsspillere som går en usikker tid i møte på grunn av utgående kontrakten. Antonio Rüdiger har lenge vært til blant annet Real Madrid, men nå skal to andre Chelsea-forsvarere være interessante for spansk fotball. Danske Andreas Christensen og spanske Cesar Azpilicueta skal begge være av stor interesse for Barcelona, og Fichajes skriver at katalanerne vil prøve alt de kan for å få gjennomført en overgang for begge.

Nabil Fekir var for en del år tilbake svært nære en overgang til Premier League og Liverpool, men maktet ikke å bestå legetesten og overgangen ble i siste sekund kansellert. Den franske midtbaneeleganten endte heller opp Real Betis og har siden vært en suksess i den spanske klubben. Nå kan derimot Fekir får en ny mulighet til å få spille i England, for som alle andre spiller i Europa kobles han nå nyoppkjøpte Newcastle. Klubben skal ha tatt kontakt med spilleren representanter, melder Footmercato.

Les også: Sterling åpen for overgang bort fra Manchester City

Det har vært en sesongstart med blandede følelser for Arsenal, etter tre strake tap har Martin Ødegaard og resten av laget å plukket opp hansken og står med tre seire og én uavgjort på de neste fire. Fichajes skriver nå at trener Mikel Arteta har laget en ønskeliste for januarvinduet, bestående av engelske forsvarstalenter. Brightons Tariq Lamptey, Leicesters James Justin og Norwichs Max Aarons skal alle være på listen over spillere som kan være aktuell for en overgang til Emirates Stadium.

Ryan Sessegnon ble hentet fra Fulham til Tottenham som et supertalentet for noen sesonger siden, men har vært en eneste stor skuffelse for London-laget. 21-åringen har blant annet vært utlånt til tyske Hoffenheim, men The Sun skriver nå at engelskmannen kan være på vei til tyrkiske Fenerbache.