Manchester City må fortsette å vente på Champions League-trofeet de sårt ønsker seg, etter det vanvittige dramaet på Santiago Bernabeu onsdag. Til tross for den store skuffelsen, skal det på ingen måte være snakk om å kvitte seg med trener Pep Guardiola. Ifølge Star kommer spanjolen til å svare på Liverpools nylig Klopp-forlengelse, og kommer til å signere en ny kontrakt som strekker seg fram til 2025.

Samtidig melder Daily Mail at det jaktes forsterkninger på Etihad Stadium, og at det er en nåværende Barcelona-spiller som er i kikkerten. Nederlenderen Frenkie de Jong ryktes stadig bort fra klubben, og nå skal det være Manchester City og tidligere Barcelona-trener Pep Guardiola som skal være lystne på en overgang.

Videre skal vi til et overraskende rykte, hvor Talksport hevder å vite at Everton skal være ute etter å selge førstekeeperen Jordan Pickford etter sesongen. Liverpool-klubben kjemper for øyeblikket en brutal kamp for å overleve på høyeste nivå i England, men ser allerede nå på muligheten for å «cashe» inn på landslagskeeperen for å forsterke stallen. Tottenham og Newcastle skal være to av klubbene som følger utviklingen tett.

Les også: Moyes' oppførsel i tapet skaper sterke reaksjoner: - For en regelrett skam

De siste dagene har flere skrevet at Barcelona har bestemt seg for å ikke benytte seg av utkjøpsklausulen til den spanske lynvingen Adama Traoré. Team Talk melder at både Tottenham og Leeds som har et godt øye til 26-åringen, som returnerte til klubben han hadde sin oppvekst i, underveis i årets sesong.

En spiller det snakkes mye om for tiden er Victor Osimhen, etter hans prestasjoner for Napoli denne sesongen. Nigerianeren har gjort imponerende 13 mål på 24 Serie A kamper, og skal med det ha vekket interessen blant flere klubber på kontinentet. Italienske Gazzetta skriver at både Newcastle, Manchester United og Arsenal skal snuse på angriperen, men at det er Arsenal 23-åringen selv foretrekker.

Paulo Dybala står uten kontrakt etter inneværende sesong, og vil naturligvis være en etterspurt spiller i månedene fremover. Det skal være interesse fra både Arsenal og Manchester United, men Corriero dello Sport hevder å vite at Borussia Dortmund har sendt et konkret bud til argentineren. Det er derimot usikkert om Dybala har svart på forespørselen fra tyskerne ennå.

Alle solemerker tyder på at Chelsea klarer Champions League-plass denne sesongen, men flere spiller skal være på vei ut portene på Stamford Bridge. En av dem er spanjolen Marcos Alonso som har vært i Chelsea i snart seks sesonger, men skal nå være lysten på en hjemreise tilbake til spansk fotball. Barcelona skal være interessert, melder Fabrizio Romano.

Les også: José Mourinho og Roma til finale i Europa Conference League

Giorgio Chiellini har vært en bauta for Juventus i årrekke, men nå går æraen mot slutten for 37-åringen. Ifølge Goal foretrekker italieneren overgang til MLS og USA.

Eintracht Frankfurt og Jens Petter Hauge tok seg videre til finalen i Europa League på bekostning av David Moyes og West Ham. Prestasjonene har ikke gå ubemerket hen, for ifølge Football Insider er Frankfurt-spiller Daichi Kamada en mann som er ønsket i Premier League og Leeds.

Hector Bellerin har fått en fått en «ny vår» som Real Betis-spiller, og tok nylig hjem cup-trofeet i Spania. Ifølge journalisten Charles Watts vil Betis hente spanjolen på permanent basis, og vil betale omkring 100 millioner kroner for 27-åringen.