Sky Sports hevder at Pep Guardiola ikke kommer til å forlenge kontrakten sin med Manchester City i sommer. Kontrakten hans går ut neste sommer, og spanjolen kommer angivelig til å ta en avgjørelse i siste minutt etter neste sesong om han vil forlenge med klubben. 51-åringen har vært City-manager siden 2016.

Newcastle kommer til å legge inn bud på Evertons Dominic Calvert-Lewin, melder The Telegraph. Spissen skal være en prioritet for nyrike Newcastle i sommer, som skal ha vært interessert i 25-åringen i lengre tid. Arsenal skal også ha fulgt Calvert-Lewin nøye.

Bayern München skal ha kastet seg inn i kampen om å prøve å signere snart kontraktsløse Paul Pogba, hevder Fichajes. Juventus, Paris Saint-Germain, Real Madrid og Manchester City skal være de andre klubbene som er interessert i den 29 år gamle franske midtbanespilleren.

Les også: Dortmund-tilhenger trekker paralleller til bitter overgangssaga: - Sentrum for støy

Robert Lewandowski kommer ikke til å signere ny kontrakt med Bayern München, og den polske spissen kan ende opp med å bli solgt til Barcelona denne sommeren, skriver GOAL. 33-åringens kontrakt med Bayern går ut neste sommer.

Chelsea har lenge vært koblet til Sevilla-midtstopper Jules Kounde, og de skal ha vært nære å signere ham under forrige sommers overgangsvindu. Interessen skal ikke ha kjølnet, og ifølge nettstedet Give Me Sport ønsker Chelsea å fullføre overgangen av franskmannen tidlig i sommerens overgangsvindu.

Manchester City-stjerne Raheem Sterling forventes å bli hentet av en storklubb i Europa om han forlater City i sommer, melder The Athletic. Det skal være stor interesse om Sterling fra både Arsenal og Tottenham, men 27-åringen skal visstnok ønske seg til større klubber om han skal forlate City.

West Ham kommer ikke til å ha flere samtaler med Declan Rice før sommerens overgangsvindu er stengt, etter at 23-åringen skal ha avslått å signere en åtteårskontrakt med klubben, hevder Sky Sports.

Les også: Full krig mellom fotballfruene: - En veldig spesiell sak

Manchester United har de siste dagene blitt koblet til Barcelonas Frenkie de Jong, og United skal angivelig følge situasjonen hans i den spanske storklubben tett. Ifølge Daily Mail skal Barcelona ha satt en prislapp på 70 millioner pund på nederlenderen. 25-åringen skal også ha et ønske om å gå til en klubb som spiller Champions League, om han skal forlate Barca.

Hvis Barcelona mister de Jong i løpet av sommeren, skal trener Xavi ønske å erstatte han med Manchester Citys Bernardo Silva, melder Mundo Deportivo. 27-åringens kontrakt med City varer til 2025, og ifølge Transfermarkt har han en markedsverdi på 75 millioner euro.

West Ham skal fortsatt være interessert i å signere Jesse Lingard, melder 90min. 29-åringens kontrakt med Manchester United går ut etter sesongen, og han kan dermed hentes gratis. Lingard tilbragte et halvt år på lån i West Ham forrige sesong, hvor han imponerte stort.