Tidligere i uken dukket «sjokkryktene» om at Chelsea ønsker seg Pierre-Emerick Aubameyang (33) fra Barcelona opp. Den tidligere Dortmund- og Arsenal-spissen hevdes å kunne være løsningen på Thomas Tuchels spissproblem.

Ryktene følges opp fredag, og Mirror skriver at Barcelona ikke vil sette noen stopper for en eventuell overgang for den 33 år gamle gaboneseren.

Og Chelsea stopper ikke der. For at Wesley Fofana (21) er ønsket i klubben er det ingen tvil om. Midtstopperen blir dog ingen billig mann, og Leicester er tøffe å forhandle med.

Sjekk Nettavisens Fantasy Premier League-spesial: Eksperten fatter ikke dette Haaland-valget: – Hodemist! (+)

Ifølge Daily Mail har Chelsea allerede fått et bud avslått på 60 millioner pund for 21-åringen, mens The Times kan fortelle at londonerne allerede har planlagt et nytt bud på spilleren. Denne gang skal det lyde på 70 millioner pund.

Det har blitt spekulert i at Leicester ikke vil selge Fofana med mindre noen blar opp over 80 millioner pund. Dette er like mye som klubben fikk for Harry Maguire da de solgte han til Manchester United i 2019.

Wolverhampton-vingen Morgan Gibbs-White (22) gjorde sine saker bra på utlån i Sheffield United forrige sesong. Og nå kan det igjen bli klubbskifte på 22-åringen.

For Sky Sports hevder at Nottingham Forest jobber med å lande en overgang for den offensive spilleren like før sesongstart i Premier League.

Samtidig kan Football Insider fortelle at Forest også har åpnet samtaler med Southampton rundt en overgang for spissen Che Adams (26).

Ifølge overgangsguru Fabrizio Romano har Marc Cucurella (24) fullført den medisinske testen i Chelsea, og nå skal det angivelig være tid for å signere de siste dokumentene før han offisielt er Chelsea-spiller.

Romano skriver at kommer til å betale 55 millioner pund pluss sju millioner i tilleggssummer for spanjolen, og at overgangen vil bli offentliggjort denne uken.

En del av avtalen skal væreat Levi Colwill (19) vil gå på lån til Brighton ut kommende sesong.

Antonio Conte elsker vingbacker. Og han vet å bruke de godt. Fra før av har han både fem og seks alternativer som kan bekle de to rollene nærmest sidelinjene, men nå kan det gå mot at enda en vingback blir klar for Tottenham.

Destiny Udogie (19) skal nemlig nærme seg en overgang fra Udinese skriver Telegraph. Avisen hevder Spurs er villige til å betale 21 millioner pund, omtrent 250 millioner norske kroner for italieneren. 19-åringen har aldersbestemte kamper for Italia og var forrige sesong på utlån til Hellas Verona.

«Sesongkortet» er tilbake etter ferien: