Brendan Rodgers og Leicester har fått en grusom start på sesongen og ligger sist i Premier League. Likevel har ikke nord-iren fått sparken til nå i landslagspausen. Og skal vi tro The Athletic, er Leicester-styret villige til å gi han mer tid.

Det som likevel kan snu situasjonen for Rodgers er dersom fansen vender seg helt mot ham de neste kampene, hevder avisen.

Les også: Sjokkbeskjed fra fotballstormakten: 15 spillere trekker seg fra landslaget

I Everton jobbes det med ny kontrakt for stjerneskuddet Anthony Gordon (21). Angriperen var koblet kraftig til Chelsea i sommer, men endte opp med å bli værende på Merseyside. Ifølge inews forventet Gordon en betydelig lønnsøkning i sin nye kontrakt med Everton.

Franske Nice har har fylt opp stallen med Premier League-kjenninger som Kasper Schmeichel, Aaron Ramsey, Ross Barkley og Nicolas Pepé i sommer.

Nå kan de også få tidligere Bournemouth-manager Scott Parker som ny manager, hevder Foot Mercato. Dagens manager Lucien Favre er blant oddsfavorittene til å få sparken blant de inneværende Ligue 1-managerne.

AC Milan-eier Gerry Cardinale er forventet å komme på Italia-besøk i oktober. Da står kontraktforlengelser for både manager Stefano Pioli og spydspiss Rafael Leao (23) på agendaen, skriver Gazzetta dello Sport. Dette til tross for at sistnevnte har blitt koblet kraftig med Chelsea i sommer.

Sør-koreanske Kim Min-jae (25) signerte for Napoli i sommer, men kobles likevel til blant annet Manchester United. Ifølge overgangsguru Gianluca Di Marzio har midtstopperen en overgangsklausul som gjør at han kan forlate italienerne for 50 millioner euro. Denne trer dog ikke i kraft før til sommeren.

Sjekk siste episode av «Sesongkortet»: