Manchester United står klare til å kaste seg inn i kampen om Borussia Dortmunds Jude Bellingham, melder Telegraph. 19-åringen er fra før ønsket av klubber som Liverpool, Manchester City, Chelsea og Real Madrid. Det er ventet at engelskmannen blir solgt til sommeren og det er også ventet at prisen kommer til å bli godt over 100 millioner euro.

Newcastle ønsker å hente Leicester-spilleren James Maddison til sommeren og vil gjøre engelskmannen til sin prioritet på markedet. 26-åringen ønsker å spille Champions League, noe som betyr at Tyneside-klubben bør kvalifisere seg dit, skriver iNews.

LES OGSÅ: Bildene skaper stor bekymring: – Arsenal store mareritt

Dele Allis låneopphold i Besiktas blir ikke gjort permanent av tyrkerne. Det meste tyder på at midtbanemannen returnerer til Everton i sommer, men den blå klubben velger da trolig å terminere kontrakten til 26-åringen, ifølge Football Insider.

Manchester United, Newcastle og Brighton skal alle være interessert i Celta Vigo-spilleren Gabri Veiga. Andre klubber i Premier League skal også ha den 20 år gamle midtbanespilleren på radaren, hevder nettstedet 90 min.

Solly March' kontrakt med Brighton går ut til sommeren, men skal vi tro The Athletic, så kommer engelskmannen til å signere en ny avtale med Premier League-klubben innen kort tid.

LES OGSÅ: Slakter Liverpool-stjerne: – Veldig bekymringsfullt

Wolverhampton ønsker å forlenge kontrakten til kaptein og stjernespiller Ruben Neves, hevder 90 min. Portugiseren blir i ny og ne koblet med andre klubber, men har nå vært i Wolves siden 2017 etter sjokkovergangen fra Porto.

Bayer Leverkusen har følere ute etter om det er mulig å få hentet Vladimir Coufal fra West Ham, ifølge Football Insider.

Patrick Vieira lever etter sigende småfarlig som Crystal Palace-manager og klubben skal angivelig ta en avgjørelse rundt framtiden til franskmannen mens det er landslagspause, skriver The Independent.