*Nettavisen* Sport.

Freddys var vakrest

Freddy dos Santos scoret det vakreste målet i 15. serierunde, ifølge TV 2s seere og TV 2 Nettavisens lesere.

04.08.05 14:15

Randi Vågane fra Oslo vant to billetter til cupfinalen og Heidi Merete Høyum fra Fredrikstad vant to billetter til Norge - Skottland i forbindelse med forrige rundes avstemning.

KANDIDATENE:

1. Ole Martin Årst - Tromsø
Kanskje ikke det vakreste målet denne runden, men likevel en kandidat til rundens mål. Keeper Eddie Gustafsson var neppe fornøyd med å slippe Tromsø-spissens innlegg inn i nettmaskene bak seg.

2. Patrick Suffo - Odd Grenland
Odd Grenlands nye spiss viste seg raskt som en spennende spiller. Suffo fikk ballen godt inne på Aalesunds banehalvdel, og kranglet seg forbi flere motspillere før han banket ballen med stor presisjon i mål ved stolperota.

3. Petter Vaagan Moen - Ham-Kam
Den kommende Brann-spilleren fikk ballen av Espen Olsen på venstre side av Tromsø-feltet, og skjøt frekt og overraskende mot mål i stedet for å legge inn. Skuddet var hardt og velplassert, og Knut Borch klarte ikke å hindre 21-åringen i å score sitt andre seriemål for året.

4. Freddy dos Santos - Vålerenga
Christian Grindheim skal ha mye av æren for dette flotte målet. Den tidligere Haugesund-spilleren fant et hull i Branns bakre firer og traff perfekt med stikkballen mot Freddy dos Santos. Den anvendelige oslogutten rakk såvidt å få tåa på ballen før Håkon Opdal, og dyttet ballen forbi Branns utrusende keeper.

5. Bengt Sæternes - Brann
Brann-spissen stanget inn 1-0 på praktfullt vis. Sæternes utnyttet kaoset i Vålerenga-forsvaret og kom seg fri, før han traff perfekt med pannebrasken og scoret fra sju-åtte meters hold.

Vinnermålet blir presentert i neste FotballXtra

Søylene oppdateres hvert 15. minutt.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.