*Nettavisen* Sport.

Fredrikstad fester grepet

Fredrikstad fester grepet om Tippeliga-spill neste sesong. Knut Torbjørn Eggens menn gjorde søndag kveld jobben mot Strømsgodset, og vant 3-2.

19.10.03 22:25

Gjestene vant helt fortjent til tross for at laget kom utrolig lett til scoringene sine. Hjemmelagets spillere scoret fire av kampens fem mål, men to av dem var selvmål.

Først skjøt keeper Rune Danielsen i ryggen på Robert Holmen og i mål til 1-0 for gjestene. 1. divisjons toppscorer Marcus Ringberg økte til 2-0 før Pål Chr. Alsaker reduserte.

3-1 til pause

Lars Granaas var også i det gavmilde hjørnet og satte ballen i eget bur slik at gjestene gikk til pause med 3-1. Hjemmeforsvaret uten Kenneth Karlsen hadde store problemer med Ringberg og Rikhardur Dadason, som herjet i SIF-forsvaret mot slutten av kampen, men de kom ikke til flere mål. Hjemmelaget reduserte en gang, men maktet ikke å utligne.

To serierunder gjenstår i norsk 1. divisjon, og Fredrikstad leder den nest øverste serien to poeng foran Ham-Kam og fire poeng foran Sandefjord. Ham-Kam vant søndag 4-1 over Skeid, mens Sandefjord nedsablet Oslo/Øst 6-1.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.