RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erik Johansen / SCANPIX

Fredrikstad tester svensker

Sist oppdatert:
Nyopprykkede Fredrikstad jakter på forsterkninger. I kveldens treningskamp mot Sparta skal to svensker forsøke å overbevise Knut Torbjørn Eggen om at de er verdt å satse på.

Anders Klang fra Ørgryte og Simon Sjøfors fra Magnus Ringbergs gamle klubb Mjellby har begge to har tatt kontakt med Østfold-klubben på eget initiativ, og får benytte anledningen til å vise seg frem i Østfoldhallen i kveld, melder FFKs nettside.

- Dette er to spillere som har henvendt seg til oss på eget initiativ, via agentene sine. Vi er ganske liberal med å la spillere vise seg frem på denne tiden av året, sier Knut Torbjørn Eggen til TV 2 Nettavisen. Han innrømmer at han er usikker på hva de to står for.

- Men jeg skal vurdere dem utfra et åpent sinn, lover han.

Venstre back Anders Klang er kanskje den mest interessante, ettersom han spiller på en plass FFK jakter forsterkninger til. Simon Sjøfors er en spiller som kan benyttes både som spiss og stopper.

Fredrikstad er også på keeperjakt. Tidligere har Erlend Hellstrøm, sønn av den svenske keeperlegenden Ronnie Hedstrøm, vist seg frem. Hedstrøm voktet i år målet for Assyriska i den nest øverste divisjonen i Sverige. Dessuten har FFK vært i dialog med tidligere Stabæk-keeper Anders Rotevatn er under vurdering av den nyopprykkede Østfold-klubben.

- Dette er bare to av åtte-ti keepere vi har vært i kontakt med. Foreløpig er det ikke noe mer konkret enn det, sier Eggen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere