RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredsmekleren Tom Nordlie

Sist oppdatert:
Start-trener Tom Nordlie måtte gå imellom og hindre håndgemeng da Start-direktør Erik Solér og Tommy Svindal Larsen var i ferd med å fly i tottene på hverandre.

ODD STADION (TV 2 Nettavisen): ODD GRENLAND-START 2-0:

Her ser du alle målene fra den 19. eliteserierunden - gratis
Tabellen

Episoden inntraff i første omgangs siste spilleminutt, da Jon Midttun Lie taklet på seg gult kort rett foran Start-benken. Start-direktør Erik Solér var dypt uenig i avgjørelsen, og var på full fart inn på gressteppet. Det fikk Odds midtbanemotor Tommy Svindal Larsen til å tenne på alle pluggene.

- Det er en linje her, og det skulle være klart for alle, sier Svindal Larsen etter kampen, fortsatt småirritert over det som skjedde.

- Hadde det enda vært Tom Nordlie. En trener kan tillate seg litt mer enn en direktør i kampens hete, poengterer Svindal Larsen.

I stedet var det altså Tom Nordlie som gikk imellom og hindret en fysisk konfrontasjon. Det var det ikke alle journalistene som hadde fått med seg.

- Forbanna pisspreik
Da en radioreporter etter kampen ville ha Nordlies kommentar til at han havnet i klammeri med Svindal Larsen og dommeren, kokte det over for Start-treneren.

- Forbanna pisspreik. Nå ble jeg faktisk indignert. Skjerp deg, var Nordlies klare budskap til reporteren, etterfulgt av flere kraftgloser.

Så kom Nordlies versjon.

- Jeg gikk imellom for å stoppe dem. Tommy (Svindal Larsen) var helt vill i øya, fastslår Nordlie.

Erik Soler kommenterer opptrinnet slik:

- Jeg var opptatt av dommeren, og Tommy var veldig irritert på meg. Jeg har snakket med både dommeren og folk fra Odd nå etter kampen, og anser saken som ute av verden, sier han til TV 2 Nettavisen.

Tom Nordlie var selvfølgelig også skuffet over Start-tapet, men tok nederlaget med fatning.

- Jeg synes på ingen måte vi ble utspilt, sier Nordlie. Samtidig mener han det var Start som var dårlige, ikke gamleklubben Odd Grenland som var gode.

- Mulig å komme tilbake
Nordlie vil heller ikke ta kritikk for de taktiske disposisjonene mot slutten av kampen, der Bala Garba, Stefan Bärlin og til slutt midtstopper Bård Borgersen, i sitt comeback, ble kjørt inn som fyrtårn i Odd-boksen.

- Tidligere i sesongen har vi forsøkt dette og lyktes. Da blir det omtalt som en taktisk genistrek. I dag forsøkte vi uten å lykkes. Da er det plutselig en taktisk bommert.

Etter Starts tredje tap for sesongen, mener Nordlie det er nå laget for alvor må vise hva de er støpt av.

- Det er fullt mulig å komme tilbake. Takler vi ikke dette, så er vi ikke et topplag. Vi må bare fortsette å være bevisste på hva vi er gode til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere