RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frekk banker i åpen V65-rebus

Sist oppdatert:
Vi satser friskt og singelstreker 4-åringen Klonk i en spennende V65-omgang på Bjerke onsdag.

Klikk her for gratis V65-tips.

Her kommer Nettavisens DD-forslag.

Frekk banker
I et løp hvor de fleste strør på med en del kryss velger vi å gå for den ”billige” løsningen. Vi satser på at 1 Klonk leder V65-3 rundt om sammen med makker Asbjørn Mehla. Bol Elden-sønnen viste til tider fin kapasitet under fjoråret, og har nå fått et løp i kroppen etter pause. Vi forventer å se en skjerpet 4-åring til dagens dyst, og mot svært overkommelig motstand tror vi det dreier seg om en solid vinnersjanse.

Storfavorittene faller tungt?
Vi støter på to storfavoritter i de to avsluttende V65-løpene. 7 By Me A Rose har vært som forvandlet nå på slutten, og har allerede bokført tre triumfer i inneværende år. Lindy`s Crown-datteren har pilt til tet i sine seiersløp, og siden ikke vært spesielt truet. Kusk Tom Erik Solberg satser nok offensivt på ny, men ved denne anledningen tror vi favorittekvipasjen får mer kamp enn de setter pris på...

Vi har nemlig veldig sansen for to 4-årshopper med skyhøy kapasitet, som ventelig vil gi favoritten en real match. Vi snakker da om pausehesten 3 Kings Selina samt 9 Re Panderosa. Førstnevnte leverte en formidabel avslutning i sin siste start før hvilen kun slått av gode Balerina Touch, og viste at trener Steinar Holm trolig har en hoppe for de helt store oppgjørende i år. Sistnevnte tegnet tidlig i 3-årssesongen til å bli noe stort, men så buttet det litt i mot. Re Super Express-datteren leverte dog en oppløftende innsats i sin siste start på Momarken 22. januar til fjerde på 16.7 full vei, etter et tøft løp utvendig. Nilsen-traveren har sikkert hatt godt av det løpet i kroppen, og fra et perfekt smygspor tror vi 4-årshoppa dukker opp i seiersstriden.

Blir det så enkelt for 7 Bye Me A Rose og Tom Erik Solberg i V65-5?
Blir det så enkelt for 7 Bye Me A Rose og Tom Erik Solberg i V65-5?

6 Juni Blixten innfridde som vår godt betalte DD-banker på Momarken 12. februar hvor Järvsöfaks-sønnen avsluttet gnistrende, og vant på fine 26.0 over en sprint. I V65-finalen blir 7-åringen litt for tung favoritt etter vårt skjønn, da forutsetningene denne gang er noe endret. Løpet kan fort bli ødelagt av ”ruseren” 2 Arion, og det er ikke godt å si hvor favoritten havner...

En spennende start her gjør 1 Håkon Jo i regi ”trollmannen” Kjell Teigen. Ungheststjernen besitter enorme fartsressurser, og har Teigen fått skikk på Rigel Jo-sønnen skal ingen føle seg for trygge. 5-åringen kan få det optimale løpet i rygger i tøft tempo, for så å speede de ned til slutt. Vi gir oss heller ikke på en kapasitetshest i dette feltet, som har vært forfulgt av utur. Dersom denne skulle gå bort å vinne vil vi se et formidabelt kupongras - denne kan du lese om her.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 108, 432 og 1.440 kroner

V65-løpene ser du i sin helhet på NRK2 kl.19.30

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere