RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frekk dobbel på oddsen

Sist oppdatert:
I fravær av de trygge objektene kliner vi til med to luringer i kveld. Spillforslaget til over åtte ganger pengene finner du her!

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og Ishockey

Forutsigbare dansker
Superligaen. Fjorårets fire topplag ligger nå på nøyaktig samme plass som de avsluttet forrige sesong, det vil si tredjeplass for hjemmelaget. Sesongens tre tap kom på de fire første rundene, siden har det blitt flotte 7-2-0 i ligaen og avansement på bortemål mot Sampdoria i UEFA-cupen. Savner toppscorer Price med karantene i dag, i tillegg mangler trolig viktige Nomvethe på vingen.

Esbjerg åpnet svakt, men har 1-3-0 på de fire siste etter to kamper mot både OB og FCM, de to andre lagene som kjemper med AaB bak FCK. 4-4-5 totalt, kapret like mange poeng borte som hjemme. Tre spillere ute med skader.

Esbjerg kommer altså fra fire kamper mot sammenlignbar motstand, uten tap. 3,15 for ny U mot et redusert Aalborg kan brukes med moderat innsats.

Duket for nok en poengdeling
Ligue 2. Niort åpnet sesongen brukbart, men sto med 0-2-3 før det endelig ble seier i bortekampen mot Libourne forrige runde. Tre spillere sliter med skader, to av dem forsvarere.

Nantes er godt i gang med å rykke rett opp til det gode selskap igjen. Laget som vant ligaen og spilte CL for ikke så mange år siden har lagt seg på tabelltopp, og allerede opparbeidet en luke på syv poeng ned til fjerdeplassen. Svekkes klart av forfall til denne, i tillegg til den suspenderte kapteinen mangler nummer én og to på toppscorerlisten.

For én gangs skyld lar vi oss friste av Norsk Tippings usmakelig lave U-odds fra Frankrike, dette oppgjøret lukter 0-0 eller 1-1 lang vei.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere