*Nettavisen* Sport.

Frekk variant på oddsen

Foto: AFP PHOTO/PIERRE-PHILIPPE MARCOU (Scanpix)

Nettavisen har plukket ut tre friske objekter, som spilles i et dobbelsystem.

10.01.08 13:15

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Nok en knapp hjemmeseier?
5. runde i Copa del Rey, returkamp om en uke. Vertene mistet sin store stjerne i Torres før sesongen, og den største forskjellen er at både målene og poengene kommer enda hyppigere. Eneste tap på over to måneder kom da laget fikk to mann utvist mot sterke Espanyol. 6-1-2 her totalt. Motta fortsatt ute med skade, Pernia returnerer fra karantene.

Gjestene har klart seg bra etter opprykket forrige sesong. Kommer fra en sterk 3-0-seier borte mot Getafe i helgen, og avgjorde på bortebane mot Murcia i forrige cuprunde. 3-1-5 totalt på fremmed gress i serien. Få fravær av betydning.

Atletico vant 4-3 i en høydramatisk kamp da lagene møttes her i serien i slutten av november. Blir klare favoritter igjen, selv om vi tror dette blir scoringer begge veier i dag også. 3,40 for at seieren blir med kun ett mål kan vurderes.

Outsideren får tipset
5. runde i Copa del Rey, returkamp om en uke. Mallorca har vært på retur en stund, men snudde 0-2 fra første kamp til 4-2 totalt mot Osasuna i forrige runde. Ligger midt på treet i Primera etter 0-2-tap hjemme for Barcelona sist. 3-3-3 her totalt.

Real Madrid leder ligaen komfortabelt, og er en av de heteste kandidatene til å ta hjem Championship-trofeet utover våren. Har ikke nådd langt i cupen de siste sesongene, sist finale var i 2004. Vant hjemmekampen mot dagens motstander med 4-3 i november, 6-2-0 på de åtte seriekampene siden.

Få fravær for begge lag. Det faktum at det er snakk om cup øker Mallorcas vinnersjanser betraktelig etter vår mening. 3,15 har verdi nok til en plass på kupongen.

Jevnt i toppkampen
VIF topper med 66 poeng. Har skaffet seg en liten luke til trioen bak, men har flere kamper spilt enn resten. 2-0-2 på de fire siste. Slått Frisk etter forlengning og LIK med 5-3 sist. Storhamar har meldt seg på i toppstriden med en sterk vinter. Tapte for første gang på åtte kamper sist, da det ble 3-4-tap i Asker. Vant for øvrig 11-3 samme sted bare en uke i forveien.

Vertene har ikke vært på sitt beste de siste kampene. Tapte klart på Hamar for en drøy måned siden, mens lagene tok hver sin 3-2-seier i to jevne oppgjør i oktober. Vi tror det blir jevnt igjen, og tar med en godt betalt U.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.