RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frekkis-målet blir stående

Foto: EPA/SCANPIX
Sist oppdatert:
Uefa har avslått Lilles protest mot Ryan Giggs' frekke frisparkmål.

Det var i tirsdagens kvartfinalekamp i Champions League at helvete brøt løs.

Lille-keeper Tony Sylva sto ved stolpen og dirigerte muren da Ryan Giggs enkelt lempet ballen inn i den tomme halvdelen av målet. Først klemte United-supporterne nesten sine egne i hjel i feiringen, politiet svarte med tåregass, mens Lille-spillerne gikk av banen i protest. Da kampen omsider kom i gang igjen, startet Lille-fansen å kaste objekter inn på banen.

Lille sendte siden inn klage på Giggs' mål, fordi de mente dommeren skulle ha blåst før frisparket ble tatt. De ba om at kampen skulle bli spilt om igjen, men det avviste altså Uefa blankt fredag.

- Etter å ha gransket dommerrapporten, TV-bildene av hendelsen og spillerreglene, har Uefas kontrollutvalg besluttet å avslå protesten, ettersom vi ikke fant noe bevis for teknisk feil, sa Uefa i en pressemelding fredag.

Istedet er det Lille som får seg en smekk på fingrene.

- Videre har kontrollutvalget besluttet å forfølge saken rundt Lilles upassende oppførsel i etterkant av målet.

Men det ender ikke der. Lille retter en ny pekefinger mot United, denne gangen fordi de mener engelskmennene la ut billettene til kampen ut til salgs for tidlig. Billettforfalskere skal dermed ha hatt god tid til å lage gode forfalskninger, noe som Lille mener er årsaken til at så mange United-supportere befant seg på stadion, og igjen førte til at flere nesten ble klemt i hjel.

Ifølge ESPN skal United være rasende for at Lille forsøker å legge skylden på engelskmennene for at det ikke fantes nok billetter til bortesupporterne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere