Frelseren Ronaldo

Foto: Scanpix

Manchester United fosser videre i Premier League. Takket være Cristiano Ronaldo.

24.02.07 17:00

FULHAM - MANCHESTER UNITED 1-2: Manchester United maktet aldri å spille opp mot sitt aller beste borte mot Fulham på Craven Cottage lørdag ettermiddag.

Hvittrøyene muret opp aller lengst bakerst, og kontret velvillig kampen igjennom.

Den enkle resepten virket også lenge å være vellykket. I 88 minutter sang hjemmefansen med på det som fantes av hymner og melodier.

- Tøff kamp

Helt til Cristiano Ronaldo - de røde djevlenes dødelige frelser - gjorde det igjen.

Les alt om kampen her!

Fra nærmest intet fosserte portugiseren forbi flerfoldige Fulham-spillere, dro en lekker overstegsfinte og avsluttet sikkert til høyre for en statisk Jan Lastuvka i hjemmeburet. Målet er Ronaldos 16. denne sesongen.

- Det var en tøff kamp, jeg synes Fulham spilte bra. De var gode i 2. omgang. Men noen er det sånn i fotball, du kan spille bra men likevel ikke vinne, sa Ronaldo til Sky Sports etter kampen.

På vinnermålet slo ballen innom en forsvarer på veien inn i nettmaskene. Det la imidlertid ikke noen demper på portugiserens - eller resten av lagets - elleville feiring.

Skrøt av Fulham

Nær samtlige rødtryøer, inkludert en gul syndebukk i Edwin var der Sar, som klønet det til på Fulhams ledermål, danset vilt og hemingsløst foran Alex Ferguson og resten av innbytterbenken.

- All honnør til Fulham. De gjorde det virkelig vanskelig for oss. Etter at vi kom tilbake fra Champions League-kampen var batteriene flate, og vi trengte litt flaks i dag for å vinne, sa Ferguson etter kampen.

Danset gjorde definitivt ikke Chris Coleman. Fulham-treneren raste mot dommer Peter Walton, som på overtid vinket en tvilsom straffesituasjon videre.

2-1 og tre poeng sender United hele ni poeng foran Chelsea på tabellen, som først spiller sin hengekamp 14. mars.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag