Fremdeles ikke Nederland for Ruud

Foto: Foto: Scanpix/AP Photo/PA, Martin Rickett

Til tross for to mål tirsdag og en innstendig bønn er det lite som tyder på at Ruud van Nistelrooy blir tatt med i landslagstroppen mot Skottland

07.11.03 11:38

Den nederlandske landslagsjefen Dick Advocaat sa fredag at van Nistelrooy trolig ikke kommer til å være med mot Skottland neste helg.

Manchester United-spissen ble utelatt fra troppen mot Moldova etter at han reagerte svært surt da han ble tatt av banen i toppkampen mot Tsjekkia. Han bønnfalte senere Advocaat om å ta han med - tydeligvis uten å få gehør.

Den tidligere Rangers-sjefen satt på tribunen da Ruud scoret to ganger mot nettopp Rangers i Mesterligaen tirsdag. Men han akter ikke å skifte mening angående van Nistelrooy.

- I prinsippet har jeg sagt at jeg ikke kommer til å bruke van Nistelrooy og Patrick Kluivert sammen mot Skottland, og jeg kommer ikke til å skifte mening, sier Advocaat til Daily News.

- Alt er et prisipp for øyeblikket. Jeg kommer til å ta den endelige avgjørelsen etter å ha sett alle spillerne i trening og vet hvem som er i form, legger han til.

Advocaat avslørte også at Clarence Seedorf kan være på vei inn i troppen igjen etter å ha blitt frosset ut i sommer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.