Gå til sidens hovedinnhold

Fremdeles ikke Nederland for Ruud

Til tross for to mål tirsdag og en innstendig bønn er det lite som tyder på at Ruud van Nistelrooy blir tatt med i landslagstroppen mot Skottland

Den nederlandske landslagsjefen Dick Advocaat sa fredag at van Nistelrooy trolig ikke kommer til å være med mot Skottland neste helg.

Manchester United-spissen ble utelatt fra troppen mot Moldova etter at han reagerte svært surt da han ble tatt av banen i toppkampen mot Tsjekkia. Han bønnfalte senere Advocaat om å ta han med - tydeligvis uten å få gehør.

Den tidligere Rangers-sjefen satt på tribunen da Ruud scoret to ganger mot nettopp Rangers i Mesterligaen tirsdag. Men han akter ikke å skifte mening angående van Nistelrooy.

- I prinsippet har jeg sagt at jeg ikke kommer til å bruke van Nistelrooy og Patrick Kluivert sammen mot Skottland, og jeg kommer ikke til å skifte mening, sier Advocaat til Daily News.

- Alt er et prisipp for øyeblikket. Jeg kommer til å ta den endelige avgjørelsen etter å ha sett alle spillerne i trening og vet hvem som er i form, legger han til.

Advocaat avslørte også at Clarence Seedorf kan være på vei inn i troppen igjen etter å ha blitt frosset ut i sommer.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted