RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

EXIT: Hedda Hynne klarte ikke å kvalifisere seg til VM-finalen.
EXIT: Hedda Hynne klarte ikke å kvalifisere seg til VM-finalen. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Hynne klarte ikke ta seg til finale

Hedda Hynne ble nummer fem i sitt semifinaleheat på 800 meter under London-VM fredag og tiden var heller ikke bra nok til å ta seg til finale.

Hynne tok 2.-plass i heatet under torsdagens kvalifisering, og dermed gikk hun rett til semifinalen på 800 meter.

I semifinalen hang Hynne godt med, men etter å havnet inne ved lista på oppløpet klarte hun ikke passere de nødvendige konkurrentene. 27-åringen ble nummer fem på tiden 1.59,88, og klarte dermed ikke ta seg videre til finale.

– Jeg må si meg godt fornøyd. Selvsagt skulle jeg ønske at jeg hadde det lille ekstra som gjorde at jeg hadde avansert, for det var ikke så mye om å gjøre. Jeg er glad for at jeg er der jeg er i dag. Jeg løper nok et løp under to blank, rett bak pers og norgesrekorden. Jeg føler at jeg har tatt et stort steg videre. Alt i alt er jeg veldig fornøyd, sa Hynne til pressen.

Tiden Hynne løp på var ett hundredel bak hennes personlige rekord og seks hundredeler fra norsk rekord. Hynne gjorde altså karrierens nest beste løp i London. Ajee Wilson fra USA var best i Hynnes semifinaleheat med 1.59,21.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere