RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Karsten Warholm tok gull foran amerikanske Kerron Clement på 400 meter hekk finalen i friidretts-VM i London onsdag kveld.
Karsten Warholm tok gull foran amerikanske Kerron Clement på 400 meter hekk finalen i friidretts-VM i London onsdag kveld. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Northug hyller Warholm etter VM-gullet

Petter Northug er full av lovord om Karsten Warholms gullprestasjon i London-VM. – Fantastisk, sier langrennsstjernen.

Warholm ble onsdag verdensmester i London med tiden 48,35 i finalen på 400 meter hekk. Seiersmarginen var på 14 hundredeler. Det var Norges første VM-gull av en baneløper på herresiden noensinne.

– Det Warholm har vist gjennom hele mesterskapet er imponerende. Han sto imot presset i finalen og leverte et fantastisk løp, sier Northug til TV 2.

– Jeg tror Friidretts-Norge trengte dette nå. De har utøvere som er på vei opp og en som bryter igjennom nå. Dette kan være en ny gullalder for friidretten. Vi får håpe de fortsetter å jobbe bra. Nå viser Karsten at dette er mulig. Da blir det spennende i fremtiden, legger trønderen til.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere