RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Friidrettsforbundet mister generalsponsor

Generalsekretær i Norges Friidrettsforbund, Kjetil Hildeskor, er ikke glad for at DNB har sagt opp avtalen som generalsponsor for norsk friidrett.
Generalsekretær i Norges Friidrettsforbund, Kjetil Hildeskor, er ikke glad for at DNB har sagt opp avtalen som generalsponsor for norsk friidrett. Foto: Stian Lysberg Solum (NTB scanpix)
Norges Friidrettsforbundet (NFIF) må sponsorjakt etter at generalsponsoren DNB rett før sommeren sa opp avtalen med forbundet, melder TV 2.

Storbanken mener den får mer ut av pengene andre steder.

Det er et langvarig samarbeid som nå tar slutt, for DNB har vært på lag med norsk friidrett siden slutten av 1990-tallet.

- Vi har mange sponsoravtaler i DNB, og da er det naturlig at vi gjør evalueringer. Da må vi prioritere for å se hvor vi får mer igjen for pengene våre, og da har vi valgt å gå ut av friidretten, sier informasjonsdirektør Even Westerveld i DNB til TV 2.

Generalsekretær Kjetil Hildeskor i NFIF sier til TV-kanalen at dette er en utfordring for forbundet, som mister mellom to og tre millioner kroner.

- Vi mener vi har gode produkter å selge, så vi har begynt å ha møter med andre, men ingen konkrete firmaer vi har kommet i mål med ennå, sier Kjetil Hildeskor.

Friidretten har vært gjennom noen vanskelige saker den siste tiden. Først ble Jaysuma Saidy Ndure tiltalt for vold mot en samboer, og om ikke det var nok, så ble forbundet også rystet av en fylleskandale under lag-EM i Russland St. Hanshelgen.

Selv om friidretten sliter litt i motvind i øyeblikket, vil ikke Hildeskor svartmale situasjonen.

- Jeg er optimist og har tro på at vi skal finne en løsning snart, sier han til TV 2. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere