Gå til sidens hovedinnhold

Frisk forsterker med back

Med fire av seks backer ute, så fjorårets seriemester i Get-ligaen seg nødt til å forsterke laget.

Det har ikke vært noen dans på roser for Frisk Asker så langt i sesongen. Med fire av seks etablerte backer ute, og åttendeplass på tabellen, var Sune Bergman nødt til å kalle inn forsterkninger før kveldens runde mot Stavanger Oilers i Siddishallen.

Sist søndag røk Erik Russwurm, samt lagets unge kaptein Henrik Ødegaard, ut med nye skader. Og skadene kunne ikke kommet på et verre tidspunkt. Laget manglet allerede veteranen Johnny Nilsen og Erik Follestad Johansen i backrekken.

Ikke krise
Tross mange skader, hersker det ingen krisestemning i Asker-leiren.

- Det positive er at unggutta får prøve seg, sier Henrik Ødegaard, som ikke reiser med laget til Stavanger i dag.

- Vi holder motet oppe, og moralen er fortsatt meget god, sier den unge kapteinen, som trolig er ute i minst fire uker med et ødelagt leddbånd i kneet.

- Målet om topp fire er fortsatt innen rekkevidde, selv om vi erkjenner at det kan bli tøft.

Backen som deltok i fjorårets suksessrike VM i Canada, er redd skaden skal påvirke uttaket til OL-kvalifiseringen i februar.

- Det er helt klart ikke heldig i forhold til OL, men vi får se hvor lenge jeg blir ute.

Ny spiller
Alexander Deilert (19) er mannen som skal fylle tomrommet bakover. Svensken, med fortid i Djurgården, skal spille for Asker-laget ut sesongen.

- Det er stort for meg å komme hit til Asker. Jeg var her på prøvespill i desember, og har bare gode minner fra Asker. Jeg håper jeg kan bidra med solid spill som back for klubben, sier Deilert til Budstikka.

Frisk-trener Sune Bergman er meget fornøyd med at Deilert er klar for spill i den grønne drakten.

- En absolutt nødvendighet slik skadesituasjonen er. Det tette kampprogrammet sliter på dem, men når det er sagt, skal resten av laget ha honnør for at de har gjort det bra, uttaler Bergman til Budstikka.

Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat

Kommentarer til denne saken