RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frisk i ny skandalekamp

Sist oppdatert:
I september forlot Anders Frisk Olympiastadion i Roma med blod rennende fra pannen. I går var den svenske dommeren innblandet i en ny skandalekamp.

Valencia ble slått ut av Champions League i går kveld, etter 0-2 hjemme mot Werder Bremen. Etter kampen raste Valencias manager Claudio Ranieri mot Frisk.

Unntak
- Nå forstår jeg hva som skjedde i Roma, sa den italienske treneren, ifølge Aftonbladet. Frisk ble truffet av en mynt fra tribunen i Roma, etter at noen av tilskuerne var mildt sagt misfornøyde med svenskens styring av kampen.

Ranieri, som er født i Roma og som tidligere har spilt for klubben, pleier ikke å kommentere dommernes innsats, men i går gjorde han et unntak.

- Både spillere og fans var under et stort press. Dommeren favoriserte Werder Bremen, og det gjorde alle nervøse. Jeg forstår hvordan det gikk til da de traff ham i hodet i Roma, sa Ranieri.

Tok av mot slutten
Frisk hadde en stri tørn med å bevare kontrollen over kampen, særlig i løpet av de siste ti minuttene, da Werder scoret sine to mål.

I forbindelse med det første målet fikk keeper Santiago Canizares gult kort for protester. Hjemmelaget visste at de på det stadiet trengte tre mål for å avansere, og brukte isteden resten av kampen på etterslengere og ufint spill. I siste spilleminutt satte Valencias Angulo inn en takling på Nelson Valdez som var så stygg at Frisk dro fram det røde kortet direkte.

- Hisset opp alle
Etter utvisningen var så å si alle spillere involvert i et skikkelig basketak. Publikum svarte med å slenge inn ulike gjenstander på banen og mot Frisk.

- Dommeren hisset opp alle – spillerne, fansen og trenerne, sa Ranieri.

Frisk delte ut ni gule og ett rødt kort i kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere