RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frisk må på trenerjakt

Foto: Morten Holm/SCANPIX
Sune Bergman slutter i askerklubben.

Frisk Asker ønsket å forlenge kontrakten til Sune Bergman, som har vært i klubben i tre sesonger.

Svensken ønsket likevel ikke å fortsette.

- Resultatene har ikke vært som jeg har forventet og det må jeg ta min del av avsvaret for. Jeg har trivdes veldig godt i klubben og i Asker, men kanskje er det bra for gutta som har vært her noen år nå, at det kommer et skifte, sier Bergman i en pressemelding.

Bergman ledet Frisk til et overraskende seriegull i 2008, da profiler som Mats Zuccarello Aasen og brødrene Cam og Chris Abbott var i klubben. Trioen forsvant etter gullsesongen, og dermed ble det kun en sjuendeplass i fjor og niendeplass i år.

Niendeplassen førte til at klubben måtte ut i kvalifiseringsspill for å beholde plassen i Getligaen. Frisk reddet plassen, samtidig som Rosenborg rykket opp.

- Vi har hele tiden vært positive til å forlenge med Sune, men tar til etterretning det valget han har gjort. Vi vil påpeke at vi i klubben ikke legger skylden på Bergman for at denne sesongen ble som den ble. Det resultatet må alle i klubben ta ansvaret for, ikke bare treneren eller spillerne, uttaler Frisk i pressemeldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere