RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
HJEM: Anders Bastiansen vender hjem til norsk hockey.
HJEM: Anders Bastiansen vender hjem til norsk hockey. Foto: Carina Johansen (NTB Scanpix)

Frisk-retur for Bastiansen

Sist oppdatert:
Landslagsspiller Anders Bastiansen vender tilbake til gamleklubben.

TV2 melder mandag at Anders Bastiansen er klar for Frisk/Asker.

Bastiansen er tatt ut i den norske troppen til VM i Tsjekkia. Etter flere år i Färjestad gikk veteranen til Graz og Østerrike foran denne sesongen, men nå vender den tidligere Frisk-spilleren høyst sannsynlig hjem til moderklubben.

- Vi gjør alt vi kan, og han skal gi beskjed i ettermiddag. Man vet aldri, det er ikke alltid det går som man tror. Jeg både håper og tror han sier ja, sier Frisk Asker-trener Sune Bergman.

Bastiansen spilte sist for Frisk i 2003/04-sesongen før han forsøkte seg i svensk ishockey og etter hvert havnet i storklubben Färjestad. I 2005 fikk han sin landslagsdebut under OL-kvalifiseringen i Stavanger.

I Färjestad ble den storvokste norske senteren en svært betrodd spiller. Bastiansen vant også to SM-gull med klubben. Ved den siste anledningen ble han også kåret til sluttspillets mest verdifulle spiller. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere