RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frisk vant i sudden death

Sist oppdatert:
Joachim Sæther ble eneste målscorer i oppgjøret mellom Frisk/Asker og Stjernen torsdag kveld. Dermed er laget med for fullt om den viktige fjerdeplassen på tabellen.

Avgjørelsen falt 30 sekunder ut i sudden death. Henrik Aaby skjøt, og Joachim Sæther satte inn returen. Aaby var veldig godt fornøyd med den scoringen.

- Dette var en viktig seier. Det er den første nullen vi har holdt i år. Hyggelig for Halvor (Hårstad-Evjen) at han klarte å holde buret rent. Vi er kommet et steg på veien i nå, sier Henrik Aaby til TV 2 Nettavisen.

Dermed sikret Frisk-Asker seg det uhyre viktige bonuspoenget, og brakte laget à jour med både Stjernen og Storhamar.

- Det er den jevneste serien noen gang dette. Vi har nå god mulighet på den viktige fjerdeplassen, som gir tre hjemmekamper i kvartfinalene. Og det er faktisk ikke mer enn seks poeng opp til Trondheim på andreplass.

- Vi har igjen Trondheim, så de må skjerpe seg for å holde plassen sin. Det er tre formlag som jager dem nå. Vi har et relativt lett program igjen og vi er optimister, sier Aaby videre.

Vålerenga trygget serieledelsen ved å knuse Flyers med 12-2 i Bergen. Det er nå sju poeng ned til Trondheim på andreplass, når det gjenstår fire serierunder i grunnspillet.

Det skal med andre ord ekstremt mye til for å nekte VIF seieren i grunnspillet. Det er også klart at grunnspillet går uten Comet og Bergen Flyers. Disse lagene har ikke sjanse til å hente inn lag nummer åtte på tabellen.

Her kan du finne kampfakta fra kampene:
Frisk - Stjernen

Lillehammer - Sparta

Bergen - Vålerenga

Storhamar - Stavanger

Her ser du tabellen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere