*Nettavisen* Sport.

Frisk viser god moral

Foto: Gorm Kallestad / Scanpix .

De har innstillingen som skal til for å vinne bunnoppgjøret mot Stjernen. Her er dagens oddstips.

Langoddsen byr på skiskytingdueller, Asiamesterskapet i fotball, en rekke ishockeyobjekter samt cupfotball fra Italia og Spania. I dag anbefaler vi en hockeydobbel fra vår egen GET-liga.

Av våre vinnerkandidater i går var det kun Inter som innfridde, og tilbakebetalingsprosenten på oddstipsene i 2011 er nå på 117 prosent.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Frisk Asker - Stjernen
Bunnoppgjør. Frisk Asker spilte bunnoppgjør også på tirsdag. Da kom de under 0-1 for Manglerud Star, men viste styrke og utlignet til 1-1 i sluttsekundene for så å vinne matchen på straffer. Thörnqvist reddet alle MS sine straffer og Corbet ble matchvinner. Frisk Tigers ligger best an av de tre i bunnen. De scorer litt mer, har to kamper til gode på MS og dagens motstander og er habile på egen is. De var veldig klare på at de måtte kjempe hardt mot MS for å vinne og de klarte det med et nødskrik. I dag er det en ny sekspoengskamp, men denne gangen i Askerhallen, der man er betydelig sterkere. Man røk riktignok 1-5 for Storhamar her i første kampen etter jul, men ser vi på Frisks syv siste hjemmekamper finner vi kun to tap, for Storhamar og VIF, og fem seire, over Lillehammer (i tilleggstiden), MS, Sparta, Lørenskog og ikke minst 7-0 over dagens motstander. Frisk stilte sine beste sist og vi kjenner ikke til nye skader i laget.

Stjernen fikk sitt sjette strake tap hjemme mot VIF på tirsdag. Man hadde to inspirerende minutter i 2. perioden der Höglund og Godoy scoret et mål hver, men ellers var klasseforskjellen synlig og tapet kunne nok blitt større enn 2-4 hvis Vålerenga hadde giddet. Stjernen har vunnet 3 bortematcher hittil denne sesongen. Vi kjenner ikke til skadesituasjonen i laget.

Innbyrdes statistikk for 2010 viser kun hjemmeseire og alltid over 5,5 mål. Faktisk har lagenes 20 siste innbyrdes gått over 5,5 mål:

05.12.2010 Stjernen Hockey - Frisk-Asker 6 - 2
31.10.2010 Frisk-Asker - Stjernen Hockey 7 - 0
02.10.2010 Stjernen Hockey - Frisk-Asker 9 - 4
27.02.2010 Stjernen Hockey - Frisk-Asker 6 - 4
26.01.2010 Frisk-Asker - Stjernen Hockey 4 - 2
17.01.2010 Frisk-Asker - Stjernen Hockey 5 - 3

Dette blir kriging i 3 x 20 minutter, helt sikkert jevnt og tøfft, men hjemmebanefordelen har vist seg å være utslagsgivende mellom disse. Vi tror hjemmelaget tar poengene denne gangen også, og 1,80 på Frisk brukes.

OBS: Nå kan du spille på iPhone og Android

Sparta Sarpsborg - Lørenskog
Sparta har åtte strake seire og leder GET-ligaen klart, foran Våleranga og Stavanger. På tirsdag vant man den vanskelige kampen mot Lillehammer i Kristins Hall 3-1. Det er mange matcher igjen, men vi har vondt for å se at seriemesterskapet havner noe annet sted enn i Hockeytown. Det er ingen konkret informasjon om skader i laget på klubbens hjemmeside, men det fortelles at den nye rekken med Selvaag, Busque og Dahlstrøm fungerte meget godt sist, og at man nå har fire gode rekker til dagens kamp. Laget var bortimot skadefritt på tirsdag, med unntak av Fata, og vi kan ikke se at det skal være nye skader nå.

Lørenskog rustet opp laget og gikk for gull før sesongen, men det blir stadig tydeligere at målsetningen ikke vil bli nådd. Sist startet man godt i hjemmematchen mot Stavanger, det holdt i rundt 10 minutter og så lå man under 0-2. Man er frempå offensivt, men satt under litt press tar det dessverre kort tid før man gjør feil i egen sone og havner under. Utover i matchen ble det klart at Lørenskog var sjanseløse og de tapte til slutt 1-4. Lørenskog er nede på en 6. plass, og med 38 poeng er man nærmere bunnen enn toppen. Det avholdes spillermøter og man gjør det man kan for å bedre prestasjonene, men faktum er at Lørenskog kun har slått bunnlaget Stjernen på sine fem siste, resten er tapt. Forrige bortematch klarte man ikke score mot Rosenborg og tapte 0-3. Rosenborg hadde sluppet inn mål i samtlige 29 kamper denne sesongen før Lørenskog kom på besøk. Trudel var tilbake i laget på tirsdag mens målvakt Lund, Koivu og Jacobsen var ute. Vi forventer samme tropp som sist.

Lørenskog røk 2-5 forrige gang de spilte i Sparta Amfi, og formen synes å være dårligere nå. Vi kan ikke se for oss at Lørenskog får til noe særlig mot serielederen i dag. Norsk Tipping tilbyr 1,50 for H og 1,85 for hjemmeseier med minst to mål. Vi går for H til 1,50, siden Sparta har et par knepne hjemmeseire den siste tiden. Vi får en dobbel til 2,70 og setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 18.25.

92. Frisk Asker - Stjernen 1,80 4,25 2,60
97. Sparta Sarpsborg - Lørenskog 1,50 4,60 3,45

Total odds: 2,70

Klikk her for å levere dette spillet.

Andre vurderinger
Hvorfor ikke anbefale et spill på over 5,5 mål mellom Frisk og Stjernen når det har blitt 20 over og 0 under i serien siden 2006? Vi tror det blir full krig og muligens få scoringer i dette meget viktige bunnoppgjøret. Under 5,5 mål til 1,95 er interessant, men valget faller på H til 1,80. Vi stoler ikke på VIF hjemme mot Lillehammer, men 1,90 på under 5,5 mål frister.

I Elitserien peker mye i retning av at Skellefteå vinner hjemmematchen mot Frölunda. Hjemmeseieren belønnes med 1,60. MODO er i brukbar form og skal ha gode sjanser mot bortesvake Brynäs. I Madrid ser Real ut til å være i mye bedre form enn Atletico. 1,70 på en klar hjemmeseier er brukbar odds fra Norsk Tipping, men så var det dette med cup, best over to kamper og lokaloppgjør.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.