Gå til sidens hovedinnhold

Friske fraspark på skøyteskolen

Aktivs skøyteskole er en stor suksess med rundt 50 ivrige barn i aksjon.

VALLE HOVIN: Vi er kjempefornøyde med utviklingen på skøyteskolen. Etter at det var litt liten interesse i noen år, har det tatt seg veldig opp i det siste. Nå er generelt rekrutteringen til skøytesporten veldig god, sier Hege Bratli som er nestleder og arrangementsansvarlig i Aktiv.

Søskenparet Stian (9) og Ida Marie Sørland (12) er to av dem som tar turen til Valle Hovin hver tirsdag.

Å gå på skøyter er morsomt for det går så fort, sier Ida Marie.

Ser skøyter på TV

Det er lillebror Stian helt enig i.

Det er morsomt når man merker det går fortere og fortere, sier han.

Stian har allerede vært med på flere av tirsdagstreningene, og skøyteinteressen blir bare større og større hos den ivrige skøyteløperen.

Nå har jeg lyst til å begynne ordentlig med lengdeløp. Har også sett en del skøyteløp på TV, og det er veldig spennende, forteller 9-åringen.

Håper mange fortsetter

Hege Bratli forteller at det er skøyteløpere i mange forskjellige aldre på skøyteskolen.

Her er det barn fra fire til tolv år. Det er mange som lærer å gå på skøyter her, men på det ene partiet har de unge begynt å trene på lengdeløp, forteller Bratli om skøyteskolen som varer hele sesongen.

Aktivs arrangementsansvarlig er glad for at så mange møter opp på skøyteskolen, og håper nå at så mange som mulig blir med videre.

På skøyteskolen er det mange av de samme som kommer igjen, og noen vil også være med videre i klubben for å gå aktivt. Det er morsomt når vi klarer å få med barna videre, sier Hege Bratli.

Reklame

Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris