Friske takter fra Takter

Foto: hesteguiden.com

Meget velkjørende Johnny Takter sitter opp bak vår V4-banker mandag.

25.02.13 11:02

Norsk Rikstoto vil de to neste ukene kjøre et prøveprosjekt med V65 her hjemme på hverdager og det innebærer at Sportspill denne mandagen har tips til V4-løpene på Åby og til V65-løpene på Leangen. Det er altså ikke spill til V65/V64 til Sverige de to nærmeste ukene, bortsett fra søndagene. I Norge blir det altså to uker med V65 hver ukedag (mandag til fredag) og først ut er altså Leangen i kveld. Men før den tid,skal vi altså spille V4 til Sverige som ruller på som vanlig de to nærmeste ukene.

Innleveringsfrister Åby
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

På Åby er det altså dobbel siste indre som gjelder og det er en flott meny som presenteres spillerne denne mandagen. Det er ikke få ganger vi har berømmet Johnny Takter i denne spalten og i ettermiddag får han tillit bak ei hoppe han aldri har kjørt tidligere.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vinner uansett posisjon underveis?
Den hoppa dukker opp i V4-2/DD-1 og bærer navnet 6 Raising Rhonda. Det er ei hoppe i absolutt toppform, selv om det en ulykksalig målgalopp i det siste løpet. Gjorde da et meget bra løp bak vinneren Leonas Yaffa og galoppen kom helt uventet. Gangen før så vant hun ganske sikkert fra dødens. Motstanden i dag er billigere enn hun har møtt i de siste løpene og når Johnny Takter setter seg i sulkyen for første gang, så føler vi oss ganske sikre på at dette ender med seier. 3 Stone Life spinner til tet, men han ønsker normalt rygg over full vei og er Takter litt på alerten da kan Raising Rhonda være tidlig i tet. Skal uansett ha en fin vinnersjanse fra alle posisjoner og blir vår klare V4 og DD-banker denne mandagen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

En vinner direkte?
4 Blue River er en importert Dream Vacation–datter, som Christoffer Eriksson har fått inn i sin trening og han har meget gode kontakter i Tyskland/Holland for hestene han kjøper inn er alltid bra for klassen sin. Rekorden på 17.0 ble tatt på en 800 meters bane, så vi blir ikke overrasket om hun traver en 16-tid 2140 meter på Åby. Perfekt spor bak bilen og har startet mange ganger i forhold til sitt beskjedne grunnlag. Eriksson kan melde om en hest som trener bra, men han har ikke testet henne i noen banejobb. En uansett en stor outsider som vi synes skal krysses på alle kuponger i V4-1.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.