RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Friske takter

Foto: hesteguiden.com
Vår svenske ekspert klemmer til med et andrevalg som banker i V64-spillet på Axevalla i kveld, og det er svært spennende.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson.

Kurt Leirvåg har aldri lagt skjul på sin begeistring for Leangen travbane i Trondheim og gevinstene kommer tett der opp. Tolv andelslag gikk inn med seks rette på Leangen mandag i tillegg til det største spilleforslaget på Nettavisen. Ca 30 000 kroner tilbake på hvert av andelslagene og spilleforslaget på Nettavisen og totalt ble det godt litt over 400 000 kroner innspilt på Leangen i kveld. Fin uttelling ble det også for de som spilte det minste V65-forslaget på Nettavisen. Det kostet kun 160 kroner og ga 1698 kroner tilbake.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

En ny flott travuke står for tur og nye høydepunkter venter. Allerede onsdag er det gigantisk kveld på Bjerke med ekstra V75 og en svært tradisjonsrike Axel Jensens minneløp og Europamesterskapet for treåringer som de store høydepunktene. 300 000 kroner venter vinneren i den åpne klassen i Axel Jensen, mens vinneren av hoppeavdelingen får 100 000 kroner. I EM er førstepremien gedigne 500 000 NOK der Glad Hall T., Sir Benjamin og Viking Va Bene skal forsvare de norske fargene. Nettavisen har naturligvis lagt ut en rekke andelslag for salg på Eksperten.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Til kvelden denne tirsdagen er det V64-spill til Axevalla i Sverige og V65-spill til Momarken som gjelder for det spillende publikum hos Norsk Rikstoto, og vår svenske ekspert Roger Sundvisson klemmer til med en nestfavoritt som kveldens hovedbanker på den andre siden av kjølen.

Innleveringsfrister Axevalla
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.26

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vår svenske ekspert Roger Sundvissons vurderinger:

Dagens banker
15 Mill Stinger (V64-4) har överlägsen fart för klassen och imponerade vid två raka segrar för Åke Svanstedt i oktober. Tyvärr har hästen agerat osäkert nu när han är i så pass bra form och senast gick det inte alls från start med ett helstängt huvudlag. Nu är läget bästa möjliga för felfri avgång och dessutom blir det öppet huvudlag nu. Felfri bör han runda allt över passande lång distans och han känns som en mycket spelvärd spik som andrahandare.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

DD-draget
2 Nestor Gel (V64-5/DD-1) får bli en chansspik i ett jämnt sprinterlopp. Förutsättningarna passar perfekt och han är startsnabb, men han är också bäst när han får smyga med i rygg och avgöra på kortspeed. Han hade lite krafter kvar senast och med två lopp i kroppen ska formen sitta där. Vettig vinstchans med klaff och vi lämnar honom ensam på dubbeln.

Skrellen:
6 Affe Road (V64-3) är startsnabb och missar inte ledningen härifrån. Han har visat sig effektiv från spets och var förbättrad med barfotabalans när han vann enkelt från dödens senast. Det ska bli barfota igen och den här skrällen leder väldigt länge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere