Friskmelder Chelsea-stjernene

Foto: (foto: scanpix)

Chelsea-fansen kan puste ut. Michael Ballack og Didier Drogba blir klare til søndagens gigantmøte med Manchester United.

23.11.06 09:59

De to stjernene måtte forlate banen da Chelsea røk 0-1 for Werder Bremen i onsdagens Champions League-kamp. Men Jose Mourinho beroliger alle de som fryktet at stjernene kom til å gå glipp av United-kampen.

- Ballacks skade er ingenting spesielt. Det er kun smerte. Motspilleren traff ham med knotttene, og det gjør bare vondt. Det samme gjelder for Drogba. Han fikk en smell i ankelen, men det er kun smerte. Normalt er han klar igjen til søndag, sier Mourinho til Sky Sports.

Manchester United leder serien med tre poeng på Chelsea, og kan med seier søndag ta et nytt steg mot et etterlengtet seriegull. Chelsea på sin side satser alt på å komme opp side ved side med serielederne med seier i kampen.

Oppladningen kunne imidlertid vært bedre for begge. Manchester United tapte for Celtic, og er fortsatt ikke videre i Champions League. Chelseas trøst er at de er sikret avansement til tross for tapet i Tyskland.

Les om Chelsea-tapet her:Kjempemiss av Mikel

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.