Gå til sidens hovedinnhold

Fristes av Viking

Johnny Lundberg ønsker å bli Brede Hangelands erstatter i Vikings midtforsvar.

Brede Hangeland ble solgt til FC København mandag denne uken, og Viking-trener Tom Prahl jakter desperat på landslagsstopperens erstatter.

Johnny Lundberg er klar til å erstatte Vikings kaptein.

Den svenske stopperen som for tiden spiller i Landskrona sier at hans agent Frank Mathisen allerede har vært i kontakt med Viking.

- Viking er en bra klubb, og Tom Prahl er en bra trener. Dessuten kjennes det ut som om jeg kunne trengt en ny tenning for å videreutvikle meg, sier Johnny Lundberg til Helsingborgs Dagblad.

Vil skifte klubb
Lundberg har ett år igjen av sin kontrakt med Landskrona, men han har allerede takket nei til et tilbud om å forlenge oppholdet i klubben.

Nå har agent Frank Mathisen fått oppdraget med å finne en ny arbeidsgiver til svenske midtstopperen.

- Han har vært i kontakt med en del klubber, og Viking er én av dem. Men foreløpig er det ikke noe konkret, sier Lundberg.

Vikings nyansatte trener Tom Prahl viste interesse for Johnny Lundberg da han var trener i Malmö, men Prahl valgte til slutt å hente Peter Abelsson fra Trelleborg til klubben.

- Vi trenger to nye midtstoppere. Jeg håper vi snart kan presentere en ny spiller i den posisjonen, har Viking-trener Tom Prahl tidligere uttalt til Vikings egen hjemmeside.

- Ingen bud
Ifølge Helsingborgs Dagblad har imidlertid ikke Landskrona mottatt noen bud på Lundberg foreløpig.

- Jeg har hørt at det finnes interesserte klubben, men vi har ikke mottatt noen bud på Johnny, ikke for øyeblikket i hvert fall, forteller klubbdirektør Lars Persson.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene