*Nettavisen* Sport.

Fristet av Djurgården

Foto: Solum, Stian Lysberg (Scanpix)

Johan Andersson har vært i samtaler med Stockholm-klubben – og innrømmer at Sverige kan bli neste stopp.

Oslo (ANB): Stabæk-spilleren, som forlater bærumsklubben etter årets sesong, er et av de heteste navnene på overgangsmarkedet i øyeblikket. En rekke norske klubber, deriblant Rosenborg, har svensken på sin ønskeliste.

Hovedpersonen har selv brukt de siste ukene på å vurdere mulighetene, og nylig var han i samtaler med Djurgården-trener Magnus Pehrsson.

Godt inntrykk
- Jeg var i Stockholm forrige onsdag. Der møtte jeg Magnus og noen andre folk rundt Djurgården. Jeg fikk et fint inntrykk av klubben med ny arena og det er et stort potensial i Djurgårdens fotbollsklubb, sier han til nettstedet fotbollskanalen.se.

På direkte spørsmål om han heller mot å vende hjem til Sverige, svarer midtbanespilleren:

- Det er absolutt ikke helt umulig, for jeg fikk et superinntrykk av Djurgården og Stockholm er en fin fotballby. Som sagt, jeg kan ikke gå ut med så mye mer, sier han.

Andersson vedkjenner også at han kjenner Djurgården-trener Pehrsson fra tidligere. Rett før Andersson skrev under for Stabæk, skal de to ha møttes i forbindelse med at Pehrsson ønsket seg en ny midtbanespiller i sin daværende klubb Gais.

Rask avgjørelse
At en rekke norske klubber har vært i kontakt med Andersson den siste tiden, er ingen hemmelighet. Både Lillestrøm, Fredrikstad, Rosenborg og Tromsø har hatt samtaler med 28-åringen.

- Det er et vanskelig valg. Jeg tenkte jeg skulle bestemme meg i uka som kommer. Jeg har snakket med alle klubbene og har noen favoritter, sier Andersson – uten å ville røpe hvilke klubber det dreier seg om.

Skriveriene om at RBK leder an i jakten, kommenterer han på følgende vis:

- Det er vel ganske lett å tro det. Rosenborg er jo en stor klubb, og jeg har hatt Janne Jönsson som trener før. Så det er vel fort gjort å skrive det, sier han til fotbollskanalen.se. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.