Gå til sidens hovedinnhold

Frode Hamre seler ut en ny vinner

Danskeimporten Dino Dean trener strålende og Frode tror på seier.

Frode Hamre hadde en strålende avslutning på 2010 og vant en rekke løp de siste månedene. Nyåret er startet bra med to seire på Bjerke første nyttårsdag og to nye stallseire på Bjerke onsdag.

Klikk her for å se våre V5-forslag til Bjerke

Det vrimler av fine travere på den kvalitetsfylte stallen i Sandefjord og til torsdagens lunsjtrav kommer Frode ut med fireårige 8 Dino Dean i V5-3. Windsongs Legacy-sønnen gjorde seks løp i sin treårssesong uten å få vinne, men kom på sølvplass i halvparten av startene. Viste at han tåler å gjøre en del selv i Danmark, og Frode Hamre tar sjelden feil når han vurderer sine egne sjanser.

- Like bra som Cabana Boy, er meldingen fra eksilbergenseren og da skal Dino Dean vinne dette løpet selv fra dødens. Motstanden er ikke allverden, selv om vi registrerer et meget spennende kuskebytte på 4 Nigeria F.H. (fra Christian Kaasa til Eirik Høitomt). Men vi har sjekket denne grundig på video, og syns ikke det skal være noen trusel mot en opplagt Dino Dean.

6 Baltic Winner (skuffet voldsomt fra tet sist) og 7 Najz Victor (har vært strøket to ganger og holder litt usikker form) er to fine travere fra Trond Anderssens stall som er uaktuelle for de som ønsker å gardere.
Rangering V5-3: A:8 B: 4-7-6-10 C: 5-1-2-12-11-9-3

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1:
Åpen og uoversiktelig innledning på V5-rebusen denne torsdagen. Hans Petter Tholfsen har trukket det dårligste sporet med 12 Romarino, men vi tror han sitter på beste hesten. Gjorde en meget bra innsats i sitt siste løp for to måneder siden på Drammen i et bra felt. Er god til slutt og motstanden er enkel.

4 Super Saico hadde vi litt tro på sist på Biri, men en startgalopp ødela den dagen. Fine betingelser torsdag og starte året med seier sammen med lunjsgrossist Kai Johansen. 10 Space Boss er variabel, men holdt koken etter en tøff sisterunde sist. 1 Scotts Felix står med en elendig rad, men førstespor mot overkommelig motstand gjør svenskegjesten aktuell.
Rangering V5-1: A: 12 B: 4-10-1-7-6 C: 5-9 D: 11-8-2

Annonse: Øivind Grøstad har løsningen på Bjerke-lunsjen. Sjekk hans tips.

V5-2:
Vi må prøve formsterke 9 Alsaker Sylvester som vårt førstevalg mot den store favoritten 2 Ramstad Knerten. Tiåringen har gjort to svært fine løp nå. Nest sist holdt han koken flott fra dødens til tredje bak gode dag og Spik Tara. Sist galopperte Kos Knekten-sønnen fra start, men gjorde en storveis opphenting til tredje. Perfekt smygspor torsdag i et lite felt. Vi vinnertipper.

2 Ramstad Knerten tok ned en svært dårlig travende Gann Min nest sist til flott seier. Sist ble det trafikkproblemer og galopp. Det kan være tet og slutt torsdag, men Ramstad Knerten er fortsatt galopplysten. 8 Bøs kan dundre til tet selv fra åttendespor bak bilen. Holdt koken bra fra tet sist i sitt første løp etter pause. 7 Papsen er et stort spørsmålstegn. Ga helt opp i sitt siste løp, men nå er det ihvertfall sprint igjen. 1 Baldergutt var helt umulig i galoppen for Frode Hamre sist, nå prøver formkusk Vidar Hop.
Rangering V5-2: A: 9 B: 2-8-7-1 C: 5-6-3-4

Spill andelslag her og øk dine vinnersjanser betydelig

V5-4:
Kan det endelig være dags for den engang så lovende 4 Malabar Cash? Viste ihvertfall kraftig bedring sist etter en fin spurt, og var heller ikke så verst gangen før. Sjanseartet førstevalg.

1 Needlefish skuffet stort i et lunsjløp på Bjerke nest sist fra tet, men spurtet flott for Tine Omdal sist til enkel seier. Variabel kar dette, ikke utenkelig at Tom Horpestad kan lede dette fra start til mål med favoritten. 5 Starchip Victory blir lite betrodd, men har endelig trukket et brukbart startspor. Har fått et løp i kroppen etter lang pause, og har bra grunnkapasitet. Halle-hestene 8 Staro Darling (Høitomt velger denne) og 9 Overture F.H. har begge kapasitet, men svært usikker form.
Rangering V5-4: A: 4 B: 1-5-9-8-3 C: 7-6-10-11-2

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V5-5:
Sprint, formløse varmblodshester og smell i sikte. Her er det vrient og helgardering kan vise seg svært lønnsomt. Skal 6 Miss Glory Dillon ta en sjelden seier? Hoppa er i form og speedet fint til fjerde sist. Med optimalt løpsopplegg kan hun vinne.

3 Noor Brodda blir trolig favoritt, men har ikke vist allverden i det siste. Men i dette selskapet skal selvsagt hoppa regnes med vinnersjanse. Svenske 1 Nevas Ivanhoe har ikke vist mye hjemme i Sverige, men må kunne duge i disse omgivelsene fra et flott førstespor bak bilen med formkusk Lars Anvar Kolle.
Rangering V5-5: A: 6 B: 3-1-10-2-8-9 C: 4-12-5-11-7

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken